Serier, jeg altid kan se!

Peter Thomas Roth Blue Algae Intense Hydrating Mask

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask er en gel-maske til tør og dehydreret hud.

Masken består bl.a. af blå alger og te fra Jeju-øerne i Korea. Sammen med en cocktail af andre naturlige ingredienser, skulle masken give intens næring til huden og fugte den.

Men ikke nok med det. Masken skulle også hjælpe huden med at holde på fugten og beskytte den mod fremtidige skader på huden.

Derudover påstår producenten også, at masken får små linjer og rynker til at forsvinde og forynger huden. Slutresultatet skulle bl.a. være en dewy glød og strålende blødhed.

Hvis masken kan leve op til atl det, så går jeg ud og køber en full size lige på stedet!

Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask er en forholdsvis hurtig-virkende maske, idet den kun skal sidde i 10 minutter, inden den vaskes af.

Producenten anbefaler dog, at jeg bruger masken to-tre gange om ugen for, at få et godt resultat.

Masken er nem at påføre og nem at rense af.

Den har en frugt-ligende, sød duft som jeg ikke kan placere. Den er ikke intens eller generende – bare frisk.

Det ville være et mirakel, hvis man kunne se alle resultaterne med det samme, men sådan fungerer det ikke. Men de resultater, jeg kan se og mærke efter første gang er helt klart en meget fugtet og glat hud som ser sund og strålende ud.

Det er svært at sige om masken er de knap 400 kr. værd. Men indtil videre er jeg positiv. Jeg ville ikke selv købe den (for nu), men kunne helt sikkert godt finde på at ønske mig den i fødselsdagsgave.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serier, jeg altid kan se!