Webshops til kvinder med kurver (3:4)

Den virker sgu!

img_3849Jeg troede ikke på det – men det passer. Den gør præcis det, den påstår.

Jeg havde lidt svært ved, at lyne pungen op for, at betale for den da jeg stod ved kassen. Jeg tror aldrig, at jeg har betalt så meget for en børste før. Den virkede ikke engang lovende. Håndtaget er tyndt og piggene meget bøjelige….hvordan skulle den dog kunne redde filtret hår ud? Og samtidig gøre det bedre end andre børster?

Jeg har to døtre – begge med langt – og tit – filtret hår. De piber hver eneste gang, de skal have redt deres hår. Den store prøver endda, at snyde ved, at sige, at hun allerede har redt håret….men mor her ved bedre.

De skulle selvfølgelig være de første til, at prøve den (for sådan en mor er jeg altså – lader mine børn agere prøve-gris. Bliv nu ikke sur, men se joken i det udsagn).

Det var helt utroligt. Der var ingen tårer Der var ingen der peb……og deres hår blev knudefrit. Det er da næsten et mirakel.

Den børste bliver jo nærmest en del af familien. Jeg vil kalde dig Preben!

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webshops til kvinder med kurver (3:4)