Nope, Niks og Nej! #2

Elf Cosmetics Hydrating Bubble Mask

img_4375

I har nok regnet det ud. Jeg elsker ansigtsmasker. Jeg elsker, at prøve nye ansigtsmasker. Der er bare noget luksuriøst over det.

Som mange andre afprøvede masker, så har jeg hørt nogle rigtig gode ting om denne.

Denne maske lover, at fjerne snavs fra huden, rense porerne og gøre huden glat. Tør hud skulle især gavne af den. Det er jo sådan set nogle overkommelige krav til en ansigtsmaske og jeg må sige, at den holder hvad den lover.

Masken skal påføres mens huden stadig er en smule fugtig. Allerede under påførelsen begyndte den at danne bobler. Jeg kunne endda høre dem fizze.

Efterhånden begyndte boblerne at kilde mere og mere på huden – men jeg synes ikke, at det var ubehageligt. Det var faktisk en sjov og dejlig fornemmelse.

Efter 5-10 minutter begyndte boblerne lige så stille at forsvinde og masken skulle maseres ind i huden. Det var til gengæld en lidt mærkelig fornemmelse. Lidt ligesom at smøre en tyk og meget fedtet sæbe på tør hud.

Den var heldigvis meget nem at vaske af.

Masken var nem at bruge og jeg elsker resultatet. Jeg har intet negativt, at sige om masken.

Hvis I kunne tænke jer, at prøve selv, så kan masken købes her . Den er i øjeblikket sat ned fra 215 kr. til 161,25 kr. Men skynd jer – den bliver nok hurtigt udsolgt.

 

elf

 

snapchat-1717823376

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nope, Niks og Nej! #2