Mine julegaver 2017

Mit nye år!

new-years-day-2897867_960_720Jeg skal se frem og ikke tilbage. Og efter de sidste par år jeg har haft – så glæder jeg mig til, at se fremad.

Allerede nu ved jeg, at det nye år bringer flere hårde udfordringer. Men jeg er sej og kan sgu godt komme igennem alt, hvad universet smider min vej. Det har jeg allerede bevist overfor mig selv. Det hjælper selvfølgelig også, at jeg har verdens bedste støtte i min familie og mine venner.

Traditionelt vil jeg gerne stille nogle mål for mig selv for det nye år. Og min selvsikkerhed siger mig, at jeg vil “rocke” hver eneste af dem. Men det bliver et hårdt år.

Jeg bliver en bedre mor for mine børn og en bedre kone for min mand!

Jeg er ikke en dårlig mor – slet ikke. Mine børn mangler intet – hverken kærlighed eller disciplin. Men de sidste par år har jeg måtte bruge mange af mine kræfter på mig selv. Men jeg overvandt både stress og depression. En stor kamp som tog mange kræfter, i meget lang tid. Men jeg gjorde det. Jeg føler min fandens sej over det faktum.

En dårlig kone er jeg heller ikke. Men min mand har gjort alt, for jeg det hele kunne hænge sammen, mens jeg helede mig selv. Hans hjælp, støtte og ofringer kan ikke beskrives med ord.

Nu er det børnenes og mandens tur.

Vores børn skal for alvor mærke, at mor er til stede 100%. Det skal min mand selvfølgelig også.

I´m back!

Jeg skriver en bog!

Jeps – jeg vil være forfatter.

Om bogen nogensinde bliver udgivet må tiden vise. Men processen vil hjælpe mig. Og det er sådan set det, der er vigtigst. (Inderst inde skriger min selvtillid: SELVFØLGELIG bliver den udgivet!)

Hvad bogen skal handle om, afslører jeg på et senere tidspunkt.

Når den overnævnte bog er færdig, så vil jeg skrive en børnebog. Men det bliver nok ikke i 2018.

Jeg taber mig!

Ja, ja. Jeg ved det godt. Verdens største kliche af et nytårsforsæt.

Men sagen er, at jeg rent faktisk bliver nødt til det i det kommende år.

Jeg har i mange år bøvlet med min vægt og der er så frygtelig mange grunde til, at tabe mig. Men af en eller anden grund lykkes det mig aldrig helt.

Denne gang har jeg ikke noget valg helbredsmæssigt.

Jeg glæder mig allerede. Selvom det bliver sindssygt hårdt. Men jeg tænker, at det er et godt tegn, at jeg allerede kan se mig i situationen.

Jeg kommer i arbejde!

Jeg har desværre været arbejdsløs det sidste år. Jeg har ikke været kræsen med mine ansøgninger. Men svaret har været “overkvalificeret” eller “manglende erfaring”. Men jeg er SÅ sikker på, at jeg nok skal komme i arbejde i det kommende år. Så fantastisk som jeg er, så MÅ der da være nogen som mangler mig.

Jeg har endda taget springet og chancen og søgt stillinger indenfor mit tidligere område. Det område som indhyllede mig i stress og depression. Faktisk så gør det mig skide bange. Men jeg har besluttet at overvinde min frygt.

 

Jeg kommer til at sparke så meget røv i det nye år. Don´t get in my way!

Det bliver et fantastisk (hårdt) år.

Godt nytår derude.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver 2017