Aprils favoritter

Elsker når posten kommer

img_3807

Jeg kan gå og kigge efter posten en hel dag, hvis jeg ved, at han har noget spændende med til mig. Og sørme ikke om han havde det i dag.

Jeg holder godt øje med nye ting inden for bl.a. makeup. Desværre er det ikke altid sikkert, at jeg kan få det sendt til Danmark eller, at jeg når, at bestille det inden det er udsolgt.

Men i denne omgang fik jeg fingre i to ting som jeg længe har villet prøve.

Den ene er Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub i Strawberry Gum og den anden er RCMA No-Color Powder. Der er ingen af produkterne som er helt nye i makeupindustrien. Men det er stadig to ting som mange snakker om. Og endelig havde jeg muligheden for, at få fingrene i dem.

Jeffree Star Cosmetics kan man købe gennem hjemmesiden www.beautybay.com og det har længe været muligt, at købe Jeffrees Velour Liquid Lipsticks (hvilket helt sikkert skal prøves ved lejlighed). Men for nylig blev det også muligt, at købe hans øjenskygge-paletter og lipscrub på siden.

Jeg kan ikke vente med, at prøve Jeffrees lipscrub. Den dufter præcis som saftigt jordbærtyggegummi. Uhmmm, jeg glæder mig SÅ meget til at prøve den.

Pudderet har der også være tale om længe hos de store beauty-gurus. Den skulle som sagt ingen farve have og være eminent til, at bage underøjnene med (hedder det virkelig det på dansk?). Den skulle også være fin og let og sagtens kunne hamle op med de dyrere mærker.

Det er ved at være et stykke tid siden, at RCMA pudderet kunne fås på www.beautybay.com, men til at starte med måtte de ikke sende det til Danmark. Det kan have noget at gøre med ingredienserne eller ordre fra firmaet. Det er før sket. Men nu er det altså muligt, at få det sendt til lille Danmark.

Så skal der bages (er altså stadig i tvivl om det er den rette betegnelse på dansk)!

 

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprils favoritter