TonyMoly I´m Real Makgeolli Skin Purifying Sheet Mask

Fantastisk tilbud i Sephora

img_4750

Jeg har længe gået og luret på nogle ting som jeg meget gerne ville købe. Bl.a. Make up For Ever Lustrous Shadow Palette har jeg haft et godt øje til. Men Jeg har aldrig prøvet øjenskyggerne fra Make Up For Ever og synes at den var ret dyr, hvis jeg nu ikke kunne lide den.

I fredags var jeg så en tur i København med en rigtig god veninde og makeup-entusiast som jeg er, så skulle jeg selvfølgelig en tur i den “nye” Sephora. Min begejstring ville ingen ende tage. Butikken i sig selv er kæmpe stor og indeholder så mange lækre ting. Men vigtigst af alt – så var der udsalg på rigtig mange ting. Jeg var i himlen og ikke til, at få ned af de lyserøde skyer.

Jeg fik købt tre ting:

Make up For Ever Lustrous Shadow Palette

Førpris: 355 kr. – Nu: 177 kr

img_4752

Det er ikke fordi, jeg ikke har lignende farver i andre paletter. Det er mere fordi jeg gerne vil prøve skyggerne fra Make Up For Ever. At jeg så tit og ofte tiltrækkes af netop disse farver er bare en bonus.

img_4753

Jeg har ikke haft mulighed for at lege så meget med dem endnu. Men indtil videre ser det ud som om det kun er enkelte farver som der skal arbejdes lidt ekstra med.

img_4758

Nars The Kiss Velvet Matte Lip Pencil Set

Førpris: 470 kr. – Nu: 140 kr.

img_4751

Jeg har længer gerne ville prøve et læbeprodukt fra Nars. Men de er også dyre. Her fik jeg mulighed for at prøve 4 stk. til en meget rimelig pris.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lege noget mere med dem.

img_4756

Sættet indeholder farverne Wild Ways, Spell Bound, Toundra og Endangered Red. Fire super flotte farver.

Marc Jacobs Lip Trio Cream and Sugar Nude

Pris: 165 kr.

img_4754

Lige efter jul købte jeg et lille sæt med 5 små læbestifter fra Marc Jacobs og siden da har jeg gerne ville prøve mere fra brandet. Så da jeg gik forbi dette lille sæt i butikken, hoppede den lige ned i kurven.

img_4755

Nu håber jeg at jeg kan bære farven. Normalt går jeg en langt bue uden om de ferskenfarvede ting. Men jeg tænker, at den bliver fin til foråret – håber jeg.

Sættet består af en lipliner, en læbestift og en lipglos. Alle tre i farven “Cream and Sugar”. Spændende.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TonyMoly I´m Real Makgeolli Skin Purifying Sheet Mask