Comme Deux Face Mask #Pinkpaint

Mere makeup fra Colourpop

img_4795

Jep, jeg gjorde det igen. Jeg kunne simpelthen ikke lade være.

Colourpop har lavet så mange flotte paletter på det sidste – og de er så freaking billige! Jeg blev nødt til det. Jeg måtte eje nogle flere.

Og når jeg nu alligevel ville bestille nogle paletter, så skulle der selvfølgelig også nogle læbeprodukter med i kurven. Og når jeg nu alligevel kiggede på læbeprodukter så kunne jeg jo lige så godt prøve deres nye “bullet”-læbestifter.

Skal jeg være helt ærlig, så vender jeg nok tilbage og køber flere af deres paletter. Jeg ville elske at eje dem alle, men besluttede mig for, at begrænse mig selv (ærligt: så orkede jeg ikke at få skældud af manden). Derfor valgte jeg de paletter som fangede mig mest.

Jeg ville rigtig gerne have haft den lille palette “Pretty much” med. Men den udkom først efter, at jeg havde lagt min bestilling. Måske næste gang 😉

Paletter

img_4798

Give it to me straight

Colourpop.com: $ 16  ( ≈ 96,79 kr.)

img_4800

For mig er denne palette den ultimative hverdags-palette. Især her til foråret. Farverne kaldte på mig og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil gøre brug af alle farverne.

Element of surprise

Colourpop.com: $ 16  ( ≈ 96,79 kr.)

img_4801

Så flot! Jeg glæder mig så meget til at lage med disse farver. Jeg håber, at farverne klæder mig. Denne palette var lidt mere en sats. Jeg synes den er virkelig smuk, men jeg er en smule i tvivl om hvorvidt alle farver vil se godt ud på mig. Men til den pris så gør det ikke så meget.

Denne palette er den første som indeholder alle fire øjenskygge-formler fra Colourpop. Den indeholder matte-, metallic-, satin- og duochrome øjenskygger. Det bliver virkelig spændende at afprøve dem alle.

You had me at hello

Colourpop.com: $ 18  ( ≈ 108,89 kr.)

img_4802

Oh yes! Endnu en palette, som jeg uden tvivl vil få brugt i hverdagen. Ved første øjekast ligner den meget den første palette. Jeg skal nok give besked, hvis jeg finder ud af om nogle af farverne går igen. Det kunne nemlig godt se sådan ud. For mig betyder det ikke noget, for jeg elsker farveskemaet på begge paletter.

Denne palette har, som den eneste palette, et fint spejl i låget.

Læbeprodukter – de klassiske

img_4805

Dopey – ultra satin lip

Colourpop.com: $ 6,5  (≈ 39,32 kr.)

En flot mauve med en svag lilla undertone. Jeg har et eller andet med mauve i øjeblikket.

Finders keepers – ultra glossy lip

Colourpop.com: $ 6  (≈ 36,30 kr.)

Endnu en mauve. Denne gang en mid-tone mauve.

Cabana boy – ultra glossy lip

Colourpop.com: $ 6  (≈ 36,30 kr.)

En metallic rose gold. Jeg er spændt på, hvordan den ser ud på mig. Jeg har en eller anden drøm om, at den vil være super flot på mig til sommer, når jeg får lidt farven. Jeg er ikke sikker på, at den passer godt med farven “super-bleg”.

Læbeprodukter – de nye

img_4806

Disse nye bullets har jeg haft øje på i et stykke tid. De skulle være i en formel, som de kalder creamy-matte og være langtidsholdbare.

Money side up – lux lipstick

Colourpop.com: $ 7 (≈ 42,35 kr.)

Denne bubblegum pink er lidt uden for min comfort zone, men jeg tror at jeg kan bære den. Forhåbentlig også uden at komme til at ligne Barbie.

Still crazy – lux lipstick

Colourpop.com: $ 7 (≈ 42,35 kr.)

En flot mauvey-pink farve. Det håber jeg også at den er på mig.

Fragt og levering

Jeg er altid en smule nervøs når jeg bestiller ting i udlandet. Men jeg er særlig nervøs når det gælder makeup – især øjenskygge. Tænk, hvis det gik i stykker.

Men jeg må indrømme, at efter at have bestilt to gange fra Colourpop, er jeg ikke længere nervøs når jeg bestiller derfra.

Fragten er gratis (globalt) hvis man køber for $ 50. For mig er det ikke noget problem. Hvis tingene alligevel skal igennem told, så kan jeg lige så godt bruge lidt flere penge.

Tingene har været virkelig godt og fast pakket ind. Intet kunne kure eller flyve rundt i kassen. Leveringstiden har også været okay. Det sted, hvor det går langsomt er, når pakken når PostNord.

Jeg lagde min ordre d. 8. februar og hentede pakken i postbutikken d. 3. marts.

Pakken nåede til Danmark d. 19. februar.

D. 22. februar var toldbehandlingen færdigbehandlet og de sendte et brev med posten, hvor der stod, hvordan jeg kunne betale told og gebyr og hvor meget beløbet var på. I følge PostNord hjemmesiden ville der gå 1-2 dage (hverdage) inden jeg fik brevet.

toldbehandling

Brevet modtog jeg d. 1. marts. Jeg ved godt, at der lå sne i landskabet. Men uha. Den ventetid var lang.

Jeg betalte selvfølgelig med det samme og så gik det hurtigt.

Lørdag d. 3. marts kunne jeg hente pakken. Det var ligesom juleaften.

den-sidste

Importopkrævning

I følge PostNord så var fakturaværdien på $ 76,01. Ud fra det, er de, via dagens valutakurs, kommet fra til at toldværdien var 458 kr.

Jeg aner ikke, hvordan de er nået frem til de beløb. Jeg købte for $ 82,50, hvilket i dag vil svare til 499,07 kr. Men jeg klager ikke.

Jeg endte med at skulle betale 114 kr. til SKAT og 160 kr. til PostNord for importopkrævning. Alt i alt 274 kr.

De 160 kr. er et fast beløb. Det er lige meget om du skal betale 5 kr. eller 500 kr. til SKAT.

 

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber makeup fra USA. (Det sagde jeg også sidst).

Swatches og review kommer snarest.

 

- Just Me

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comme Deux Face Mask #Pinkpaint