Slik fra USA - Ikiosk

Julekalender: Beauty in Wonderland by Lookfantastic

img_4423Når december nærmer sig, så er jeg den person, som skynder sig ud og køber store julekalendere til både mine børn og min mand. Jeg føler stor glæde ved, at se dem åbne en låge hver dag i december.

Jeg er dog nogle gange så heldig, at jeg får en skrabe-julekalender af mine forældre og/eller svigerforældre. Jeg er meget taknemmelig over, at de tænker på mig. Jeg er jo voksen og flyttet hjemmefra (for længe siden – shhh).

I år har jeg været ekstra heldig. Jeg har nemlig fået denne spændende julekalender af min mand. Han er så taknemmelig for, at jeg vasker og stryger hans skjorter for ham hver dag (det er nok også bedst, at det er mig – jeg tør ikke tænke på, hvad der kan gå galt, hvis han selv går i gang).

I flere år har jeg savlet over kalenderne fra Matas og The Body Shop, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til, at købe sådan en dyr kalender til mig selv.

For en uge siden tog min mand mig i, at savle over denne prægtige kalender. Men som sagt, så ville jeg aldrig købe den til mig selv. Til denne kalender havde jeg endda en rabatkupon på 20% fordi jeg abonnerer på deres Beauty Box. Men med de 20% trukket fra, ville den stadig koste 600 kr. Det er mange penge for noget, du ikke aner, hvad er.

Min mand er ikke typen, som kommer med blomster (og jeg er ikke typen der kan holde liv i dem). Han er til gengæld typen, som elsker at overraske når jeg mindst forventer det. Så da han sagde, at han rigtig gerne ville give mig kalenderen blev jeg fuldstændig mundlam.

Jeg er glad, taknemmelig og meget rørt.

img_4425Kalenderen kan åbnes. Indeni er der fire skuffer proppet med små og store pakker.

img_4428

 

img_4429

 

img_4432

 

img_4433Toppen kan også løftes op, og deri befinder der sig et spejl.

Den ser meget spændende og luksuriøs ud.

Nu skal det så bare blive december. Jeg kan næsten ikke vente. Jeg er så spændt på, at se, hvad der gemmer sig i alle pakkerne.

Kalenderen her koster normalt 750 kr. og kan købes på Lookfantastic.dk. Den har en værdi af minimum 2500 kr.

Følg mig hver dag i december, hvis du er nysgerrig efter, at se, hvad der gemmer sig i skufferne.

- Just Me

10 kommentarer

 • Camilla Juul

  Hej 🙂
  Ih jeg var lige ved at bestille både Beauty Box og Julekalenderen. Ang. de 20 % som du fik, er det så fordi du har abonneret længe på Beautybox at du fik den kode eller hvordan? Jeg ved ikke helt om jeg skal splitte min ordre op og starte med beautybox og håbe på at få en rabatkode til 20 % og så først dér bestille julekalenderen? Håber du forstår hvad jeg mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Det kan jeg godt forstå, at du var tæt på 🙂
   Rabatkoden var med i den sidste beauty box som hed Indulge me – men det ser ud som om den box er udsolgt. Sikkert pga koden. Desværre.
   Så jeg ved faktisk ikke om du kan få rabatkoden længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en dejlig overraskelse! Jeg har smugkigget lidt på indholdet, og du kan godt glæde dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor spændende! Den ser vildt fin ud😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Ja den gør := Jeg er SÅ spændt på, hvad den gemmer på i skufferne:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Schnoor

  Ej en lækker gave! jeg har det på samme måde, har i flere år været super tæt på at købe samtlige beauty kalendere men har ikke gjort det af samme årsag. Glæder mig til at se indholdet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Det kan jeg godt forstå.
   Følg endelig med i December, hvis du har lyst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med designet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slik fra USA - Ikiosk