Brazilian Bum Bum Creme

Aprils favoritter

april-favoritter

HJÆÆLP!!! FORÅRET ER BLEVET VÆK!…Eller den er her i hvert fald ikke og det er min hud faktisk rigtig træt af. Jeg har generelt en tør hud, men når vejret ikke kan finde ud af, om det er forår eller efterår – så kan min hud heller ikke, hvilket bare gør det hele meget værre.

I denne måned har jeg haft tre produkter, som har hjulpet mig med mine problemer. Faktisk har de hjulpet hele familien herhjemme.

Disse tre produkter er faktisk noget der bliver brugt flittigt herhjemme, hele året igennem.

 

Biotherm Lait Corporel anti-drying body milk with citrus essences

Pris: 139 kr. på www.nicehair.dk for 400 ml (den kan også købes i Matas til 179 kr.)

Den er super lækker. Når min hud er tør og klør, er der sjældent noget som hjælper særlig længe ad gangen. Men sidste år faldt jeg over denne lækre creme. Den fugter virkelig huden og holder huden fugtig længe, men uden at være tung. Selv mine tørre albuer holder fugten længe med denne creme, selvom den hurtigt trænger ind.

Den indeholder bl.a. E-vitamin som skulle virke genopbyggende og så er den fri for parabener.

Jeg elsker, at den har en pumpe, hvilket gør den nemmere at dosere og håndtere med lidt fedtede fingre. Pumpen kan tilmed låses, så den ikke bliver tømt af små nysgerrige fingre.

Cremen har en mild duft af citrus, hvilket jeg altid har forbundet med rengøringsmidler. Men denne citrusduft er let, forfriskende og lækker. Duften forsvinder kort tid efter påførelse, så jeg behøver ikke, at være bange for, at den blander sig med min parfume.

Lækker, lækker og lækker!

 

Matas MediCare Glycerincreme

Pris: 60 kr. i Matas for 250 ml.

Denne creme har været en troværdig følgesvend hos mig i mange år. Mine hænder har en tendens til at blive meget tørre og revne, når vejret er koldt. Det eneste der hjælper, er denne glycerincreme. Og det skal være denne – ikke de tynde, du ellers kan købe.

Den er meget fed og trænger ikke helt ind. Jeg plejer at smøre mine hænder inden, jeg går i seng og om morgenen er der stadig et tyndt lag af creme på mine hænder. Det er også derfor, at jeg kun bruger den om natten, med mindre mine hænder virkelig trænger. Men den virker!

Bøtten er en smule upraktisk, da man, for det første, skal have fingrene ned i bøtten (det kan blive en smule uhygiejnisk). For det andet, så er det ikke nemt, at skrue låget på igen, når hænderne er smurt ind i fed creme.

Ikke alle bryder sig om duften af glycerincreme. Personligt elsker jeg den. For mig dufter den nemlig af mormor.

Jeg kan sagtens se forbi de upraktiske ting ved denne creme, så længe den virker så godt, som den gør.

Så på med mormor-cremen, hvis jeres hænder trænger lige så meget som mine.

 

Decubal basic lips & dry spots balm for dry and sentitive skin

Pris: 49 kr. på www.med24.dk for 30 ml.

Denne lille hjælper har jeg erhvervet mig på mit lokale apotek. Den kan også købes få steder på nettet.

Jeg er nået dertil, hvor læbepomader ikke kan hjælpe mig, når det er koldt. Ikke engang Mentholatum salve kan hjælpe. Men hold nu op, hvor blev jeg glad, da jeg fandt denne lille tube med meget fed salve på apoteket.

Som sagt er salven meget tyk, men kan påføres i et let eller tykt lag, afhængig af, hvad man er til og hvor meget hjælp, læberne har brug for. Med et tykt lag virker salven som en fugtighedsmaske for læberne og tænger ikke helt ind. Men i et tyndt lag kan den bruges som almindelig læbepomade.

Den indeholder hverken parabener eller parfume. Desuden er den meget drøj i brug, så tuben holder længe.

Jeg påfører et ordentlig lag inden sengetid (nogle gange efter en læbescrub) og mine læber er lækre og fugtige næste morgen.

Denne fede lille tube salve vil følge mig i mange år frem.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brazilian Bum Bum Creme