Anne Semonin Mineral Mask

Nope, Niks og Nej! #4

img_4699

Teeez Spectrum Of Stars Eyeshadow i farverne Wisteria Shadow og Blueberry Dream

(84 – 146 kr. pr. stk. afhængig af, hvor du køber dem)

Det kan ikke diskuteres at farverne ser helt fantastiske ud. Også når man prøver den på hånden. Flot duochrome farver.

Øjenskyggerne skulle bl.a. indeholde argan olie og have anti-aging egenskaber, hvilket lyder rigtig godt. Desuden skulle de være nemme at blende.

Realiteten er en anden på øjenlåget.

Med skygger som dette bruger jeg gerne en finger til at ligge dem på øjet. Det giver gerne det største udbytte. Men jeg kan slet ikke få skyggerne til, at se så flotte ud på øjelåget som jeg kan på hånden. Jeg kan heller ikke blende dem. Når de sidder der, så kan jeg ikke få dem til at rokke sig ud af stedet. Det er jo på sin vis fin – men det ser bare ikke godt ud når øjenskyggen ikke er blendet ordentlig.

Til gengæld så bliver de siddende på øjet hele dagen uden at falme.

Til den pris er de bare ikke det værd. Hvis jeg skal betale så meget for én øjenskygge så skal de være til, at arbejde med og se fantastisk ud på øjenlåget. Det er bestemt ikke noget for mig.

Indpakningen er jeg heller ikke vild med. Den fylder meget og er ikke nem, at have i samlingen.

I stedet vil jeg bruge mine penge på Makeup Geek Duochrome øjenskygger som koster ca. 45 kr. pr. stk. De kan købes her, hvis du er nysgerrig.

Hvis du efter denne lille anmeldelse stadig er interesseret i skyggerne, så kan de bl.a. andet købes på Fruugo.dk,  og Lookfantastik.dk.

 

Hvis nogen af jer har haft mere held med øjenskyggerne fra Teeez, så fortæl mig endelig hvordan og hvilke farver. Det kan godt være at jeg bare har været uheldige med mine.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne Semonin Mineral Mask