Nicebox - Juni 2018

Mine ønsker – Juni 2018

samlet

Jeg elsker at vi rigtig er kommet i sommer-mode. Det har jeg savnet. Især efter sidste års “sommer”.

I denne dejlige måned (hvilket jeg håber, at den forbliver) har jeg nogle ting i sigte som jeg ønsker mig. Jeg har ikke fødselsdag eller noget i den stil. Det er bare ting, som jeg godt kunne tænke mig.

Birkenstock Madrid sandaler i farven Ceramic Pattern Rose

Zalando.dk: 1000 kr.

Jeg har været på en seriøs jagt efter et par sandaler som var flotte og behagelige. Jeg har før haft et par fra Rieker, som jeg var rigtig glad for. Men jeg har simpelthen ikke kunne finde et par i år.

Min bedste veninde foreslog Birkenstock (hvilket hun sværger til), men jeg synes bare ikke, de var pæne. I mine øjne lignede de helse-sandaler, hvilket slet ikke er mig. Men tro det eller ej (og hun sidder sikkert og griner sin røv i laser lige nu), så har jeg besluttet at prøve et par. Men selvfølgelig kan jeg jo ikke nøjes med et par almindelige Birkenstock. Næh, nej! Jeg faldt for dette par til den dobbelte pris. Tror faktisk min mand hader mig lidt lige nu 😉

ColourPop Fame palette

Colourpop.com: $ 22 (≈ 139,52 kr.)

Jeg er en ‘sucker’ for neutrale øjenskygge-paletter. Og denne ikke bare kalder mit navn – den skriger på mig. Jeg havde ellers besluttet at der skulle gå længere tid, inden jeg bestilte makeup fra USA igen. Nu må vi se om jeg kan holde mig i nakken. Det kan være, at det hjælper, hvis jeg vifter prismærket fra sandalerne foran mig selv.

Zizzi sommerkjole i farven Grøn

Zizzi.dk: 199,95 kr.

Jeg har aldrig været vild med kjoler. Men de sniger sig efterhånden lettere og lettere ind i min garderobe.

Denne kjole fra Zizzi virker bare så perfekt til en sommerdag i haven eller ved stranden. Dejlig nem, behagelig og blød.

bh Cosmetics Zodiac palette

bhcosmetics.com: $ 21,99 (≈ 139,46 kr.)

Denne palette har jeg sukket længe efter. Anmeldelserne er super gode og prisen er fantastisk. Desværre har jeg ikke fundet en webshop i EU som sælger den – endnu. Jeg håber stadig at Beauty Bay får nosset sig sammen til, at lade den blive en del er deres sortiment.

Zizzi Cowboynederdel

For et par år siden fik jeg nok af min cowboynederdel. Derfor solgte jeg den. Men åh, hvor jeg savner den.  Jeg håber lidt, at denne kan erstatte den. Desværre kan jeg ikke huske præcis hvor, jeg fandt den. Den er ikke længere på Zizzis hjemmeside. Øv for den da.

Soap & Glory Smoothie Star Breakfast Scrub

Billigvoks.dk: 179 kr.

Jeg har været i gang med at afprøve forskellige bodyscrubs de sidste par måneder. Nu er jeg løbet tør og savner denne scrub så frygtelig. Det er stadig min favorit.

Dorothy Perkins Curve Midi dress jerseykjole i farven teal

Zalando.dk: 179 kr.

 Endnu en let og luftig sommerkjole. Denne gang i en fantastisk flot farve, som jeg måske kan dresse lidt op og bruge på arbejder. Den ser i hvert fald dejlig ud.

Hvilke ønsker har du?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicebox - Juni 2018