Gave-inspiration til klasse-fødselsdag

Casuelle Clay Mask G.I. Joy Ambush in the T-zone

snapchat-1152741376

En mudder-maske er altid godt. Det er tit dem, jeg bruger når jeg mærke bumserne begynde, at titte under huden.

Denne clay-maske skulle efterlade huden fornyet og fuld af energi. Huden skulle føles ren og frisk efter brug.

Masken er ikke til alle hudtyper. Producenten anbefaler den til kombinations-, tør- og normal hud.

Af en clay-maske at være, så var den ret tynd. Men den var nem nok, at fordele i hele ansigtet. Dens opførsel var dog en smule mystisk. Den reagerede lidt som skum.

Efter påførsel gik der lidt tid og så begyndte mudderet, at “forsvinde”. Som om at mudderet var skum og boblerne forsvandt. Der var stadig et gennemsigtigt lag på huden, men farven og konsistensen var væk. Det var meget mystisk. å det nederste billede kan I se, hvordan det “forsvandt” nogle steder, mens der andre steder stadig var mudder.

Om huden var fornyet og fuld af energi, det ved jeg altså ikke. Jeg har aldrig forstået, hvordan man kan se, at huden er fuld af energi….

Men huden føltes fin, ren og frisk. Dog var der en smule tørhed enkelte steder, men det er helt normalt for mig efter sådan en maske.

Trods en dejlig ren- og frisk-følende hud, så fik den alligevel ikke alle urenheder. Jeg har prøvet andre masker som kan forhindre kommende bumser – det kunne denne ikke. Der var faktisk slet ikke tegn på nogle bumser før jeg brugte den. På trods af det, så fik jeg et par dagen efter. Men det er ikke sikkert, at det har noget med masken, at gøre. Den påstår heller ikke, at fjerne urenheder – kun at huden vil føles ren. Og det gjorde den.

Masken er købt i Normal til 10 kr.

 

snapchat-781160105

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave-inspiration til klasse-fødselsdag