Netflix - min top 5 tv-shows

Rodial Dragon´s Blood Eye Mask

snapchat-1319417724

Denne lille lækre overraskelse fik jeg med min seneste Goodiebox.

Masken skulle være hurtigvirkende og give øjeblikkelig friske øjne (altså underøjne). Den skulle derudover fugte øjenområdet intens og reducere hævelser og mørke rander. Men ikke nok med det. C-vitaminen i masken skulle give en ensartet hudtone med en lys og klar glød.

Med alle de forskellige øjenmasker jeg har prøvet gennem tiden, var jeg ret skeptisk. Men for mig ser det ud til, at den gjorde nøjagtig som den lovede. Den minskede hævelsen under mine øjne, gjorde mine rander mindre mørke og fugtede området intens.

Jeg er faktisk ret imponeret (og der skal efterhånden en del til).

Maskerne er meget tynde og man skal passe på med, at de krøller sammen inden man sætter dem på, for de kan godt være lidt svære at falde ud igen uden at ødelægge faconen.

Men når de bliver sat på, så bliver de, hvor de skal. De er meget våde, men glider ingen steder som mange andre øjenmasker kan finde på.

De skal sidde på i 20-30 minutter. Jeg lod dem sidde i 30 minutter og da jeg skulle pille dem af, var de faktisk blevet tørre. Men huden var meget fint fugtet.

Hvis I skulle have fået lyst til, at prøve dem, så kan de købes både hos Magasin (til 340 kr. for 8 x2 ) og Nicehair (til 399 kr. for 8 x 2).

Hvis de ikke var så dyre, så ville de være en permanent del af min hudpleje-rutine.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix - min top 5 tv-shows