Goodiebox - August 2017

Min taske – hvad render jeg egentlig rundt med?

img_4176

Jeg elsker, at se videoer af, hvad kvinder render rundt med i deres tasker (wierd – I know). så hvorfor ikke vise jer, hvad jeg render rundt med?!

Min taske er fra Zalando og jeg elsker den. Jeg bruger normalt kun sorte tasker (for det passer nærmest til hvad som helst) men ville gerne have en sommer-taske. Jeg elsker den. Den har en masse lommer både udvendig og indvendig. Faktisk overvejer jeg, at købe den i sort til vinteren.

img_4177

Den er dejlig rummelig og har ingen problemer med, at rumme alt mit ragelse. For jeg har virkelig mange ting i min taske. Se selv:

img_4180

Min mand griner tit af mig. Men når jeg pludselig har noget som han desperat står og mangler, så er han jo alligevel taknemmelig for min store mystiske taske.

Men hvad slæber jeg egentligt rundt på? Kig med!

img_4181

Vådservietter! Jeps. Det er simpelthen fantastisk, at have i tasken. Især når man har børn. Men skam også selv om de ikke er med. Det kan være, at man er ude og spise og godt kunne bruge en vådserviet til fedtede fingre eller, at man har tanket og fået diesel på fingrene. Der er virkelig mange situationer, hvor vådservietter kan redde dagen.

Denne lille søde pakke er købt i Normal. Den passer perfekt til tasken.

img_4182

Intimservietter! Altid rart, at have på sig – især om sommeren.

img_4183

Et par skraldeposer! De kan også bruges til flere ting. Skrald, våde sokker eller tøj (igen  – jeg er mor) eller måske som brækpose. Det kan også være, at du gerne vil fordele dine varerne nede i indkøbsposen.

img_4184

Et spejl! Jeg vil gerne kunne tjekke om jeg ligner en panda, hvis det regner eller om håret sidder ud til alle sider efter en cykeltur.

img_4185

En taske-krog! En genial ting. Det er ikke alle steder, at jeg har lyst til, at stille min taske på gulvet. Det behøver jeg heller ikke med denne.

img_4186

Lommetørklæder/servietter! Børn og næser – behøver jeg, at sige mere? Og så er jeg selv allergisk overfor Birk og Bynke og bliver meget let forkølet.

img_4187

Dagens læbestift! Når jeg bruger læbestift kan det være nødvendigt at påføre det igen i løbet af dagen – så jeg ikke får røvhuls-mund eller at farven ikke kun sidder i kanten efter et måltid. I dag var det denne læbestift fra Jouer, jeg havde i tasken.

img_4188

En Notesbog! Det er altid rart, at have noget at skrive på.

img_4193

En Kuglepen! For selvfølgelig skal jeg også have noget, at skrive med.

img_4204

Førstehjælps-taske! Det er altid rart, at have plastre, vabelplaster mm på sig.

img_4192

Indkøbsnet! Det kunne jo være, at jeg kom i tanke om, at vi manglede nogle småting på vejen hjem. Det er rart ikke altid, at skulle købe en pose. Desuden er det spild af resurser.

img_4194

En power bank! Jeg vil gerne kunne være sikker på, at jeg ikke løber tør for strøm. Min ældste datter er begyndt, at være lidt alene hjemme og hun skulle gerne kunne få fat i mig, hvis der er noget. Skolen skulle også gerne kunne få fat i mig, hvis der skulle blive noget for nogen af mine piger.

Min power bank har jeg i denne lille taske/pose så den er nemmere, at finde blandt alle de andre ting.

img_4196

En hængelås! Jeg slæber kun rundt på denne fordi, jeg skal bruge den når jeg skal på kursus i September. Jeg er simpelthen bange for, at hvis den ikke ligger i taske allerede nu, så glemmer jeg det.

img_4197

Blotterazzi by Beautyblender! (Undskyld det dårlige billede.) Jeg kan godt komme til, at svede lidt eller blive lidt fedtet i løbet af dag. Her hjælper denne mig. Duppe, duppe, duppe – og så er jeg klar igen.

img_4198

Min pung! Jeg skifter pung ligesom jeg skifter taske. Det skal helst passe til sæsonen. Dette er min sommer-pung. Den skal være stor, så den kan rumme alt, hvad der nu hører sig til i en pung. Men den åbner jeg altså ikke.

img_4200

Bind! Bind hører sig til i en kvindetaske (eller tamponer). Jeg har dem altid med. Man ved jo aldrig. Det er også rart, at kunne hjælpe en anden kvinde i nød.

img_4201

Oplader og høretelefoner til min telefon! Det er også et must i min taske. Det er altid rart, at have et par høretelefoner på sig, så man kan høre musik eller se Youtube.

img_4202

En taske med nødvendigheder! En lille pung/taske med deodorant, håndsprit, neglefil, hårelastik, hårnåle, mini-børste, mintpastiller, læbepomade, solcreme, lille dåse med smertestillende, en lille parfume, håndcreme og sidst, men ikke mindst, min Poo-Pourrit. Min Poo-Pourrit er genial. Jeg er ikke meget for, at gå på toilettet andre steder end herhejmme – slet ikke hvis jeg ikke skal tisse. Men med denne lille spray, kan man ikke lugte, at jeg har været der – overhovedet. Det dufter derimod bedre end da jeg gik derind.

img_4203

Vatpinde og servietter til, at fjerne makeup! Jeg ved aldrig, hvornår man får brug for, at rette eller fjerne makeuppen.

img_4205Min mobil! Det giver vel egentligt sig selv.

Håber, at jeres nysgerrighed blev stillet.

Har I noget i jeres tasker, som jeg ikke har tænkt på?

- Just Me

4 kommentarer

 • Jeg render virkelig også rundt med meget lort i tasken, men man ved jo aldrig. Jeg tror jeg skal have mig sådan en taskekrog for har det tit stramt med at stille min taske forskellige steder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Jeg elsker min taskekrog. Jeg er nemlig heller ikke meget for, at stille den guldet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har næsten altid en mascara på mig 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - August 2017