The Birthday Edition by Lookfantastic

Ting til efterårsgarderoben (Plus size)

samlet

Jeg ved ikke med jer, men jeg har ikke penge til at forny min garderobe hvert sæson. Derfor fornyer jeg det ved, at tilføje få nye dele som kan kombineres med de dele, jeg allerede har i forvejen.

For mig er det vigtigt, at tøjet også kan bruges i forskellige situationer. (Ja, jeg har faktisk store forventninger til min garderobe.)

Som I kan se på billedet, så har jeg et par ting på listen over tilføjelser til min garderobe. Alt sammen plus size størrelser.

Der er selvfølgelig ting på min liste, som jeg ønsker mig mere end andet. Og oddsene for, at jeg får købt alle tingene er lille. Jeg har jo også børn og mand som alle skal have lidt til efteråret.

1)  Strap Biker Boots fra Bianco

Bianco.dk: 499 kr.

stoevler-fra-bianco

Denne støvle står allerøverst på min liste.

Jeg har nogle små fede ben og kan derfor ikke presses ned i en støvle af fuld længde. Men skidt med det. Disse ankelstøvler skriger mig! De er fede og kan dresses op og ned og bruges til både bukser, kjole og nederdel. De bliver SÅ meget mine – håber jeg.

2) Overgangsjakke fra Zizzi

Zizzi.dk: 599.95 kr.

jakke-fra-zizzi

Jeg er helt vild med den røde farve og den vil passe perfekt til efteråret. Og hvis vinteren ikke bliver værre end sidste år, så kan denne holde mig varm helt indtil foråret.

Jeg har en tendens til altid at købe sorte jakker. For en gangs skyld må der gerne komme lidt farve på.

3) Sneakers fra Anna Field

Zalando.dk: 299 kr.

sko-fra-zalando

Jeg mangler virkelig sko til efteråret. De sko jeg har er ved, at falde fra hinanden. Disse sneakers er lige i min ånd. De kan kombineres med flere forskellige bukser og så er de så søde med broderiet på siden. Elsker dem.

 

4) Tea Blouse With Embroidery fra ASOS Curve

Asos.com: 367,34 kr.

roed-troeje

Igen, den røde farve. Mums. Når det gælder T-shirt og trøjer, så er det meste af min garderobe stilet mod sommer. Men for mig, så er denne top virkelig efterårs-agtig.

5) Boohoo Plus Cuff Detail Checked Shirt

ASOS.com: 255, 10 kr.

skovmandsskjorte

Den ser da bare fuldstændig hyggelig ud. Elsker farverne og elsker en god skovmandsskjorte. Da jeg var teenager stjal jeg altid min fars skovmandsskjorte.

Men denne skjorte har nogle fede detaljer ved håndleddet som gør den mere feminin.

6) Håndtaske fra Anna Field

Zalando.dk: 349 kr.

taske-1

 

Jeg mangler virkelig ikke en taske. Jeg har en gangske funktionel en af slagsen – også i sort. Men det er altid lækkert med en ny taske.

7) Boohoo Plus Plunge V Neck T-Shirt Dress

ASOS.com: 183,67 kr.

blomstertop

Den er så flot. Den ville være fin både til et par bukser eller et par leggings. Den kan også dresses både op og ned med forskelligt accessories. Flot og enkel.

8) Boyfriend Jeans fra New Look Curves

Zalando.dk: 249 kr.

boyfriend-jeans-fra-zalando

Jeg har altid været draget til Boyfriend-jeans. Men jeg har endnu til gode, at eje et par. Måske bliver dette sæsonen.

De ville da være for fede med støvletterne fra Bianco. Jeg er solgt.

9) Skinny Jeans fra New Look Curves

Zalando.dk: 149 kr.

sorte-bukser-fra-zalando

Man kan altid bruge et par sorte bukser. Både til hverdag og fest. De er simple, enkle og har masser af muligheder for kombinationer.

10) Håndtaske fra Anna Field

Zalando.dk: 209 kr.

taske-2

Som før nævnt, så har jeg så absolut ikke brug for en ny taske. Slet ikke denne (jeg har nemlig denne model i en anden farve). Men hvis jeg skal være helt ærlig overfor mig selv, så er det nok en af de første ting, jeg køber. Jeg elsker, at få en ny taske.

 Har du øje på noget til din efterårsgarderobe? (Jeg er så nysgerrig.)

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Birthday Edition by Lookfantastic