Julekalender: Beauty in Wonderland #9

Julekalender: Beauty in Wonderland #10

img_4423

Dagens gave er lige min stil.

Oskia Renaissance Mask (deluxe sample på 10 ml.)

Lookfantastik.dk: 449 kr. for 50 ml.

img_4623

Jeg elsker en god ansigtsmaske og jeg håber, at dette er en af dem.

Masken lover at forvandle kedelig, livløs hud til en glat, jævn overflade, der er blød at røre ved.

Naturlige frugtsyrer skulle rense huden uden, at huden mister sin fugtighed.

I beskrivelsen står der, at den skulle dufte af rose, passionsfrugt og kamille – men jeg kan ikke skelne duftene fra hinanden, når jeg dufter til bøtten. Men jeg kan dufte noget syrligt. Ikke ubehageligt syrligt, men frisk.

Huden skulle ende med at blive smidig og se mere ungdommelig ud.

Produktet er certificeret økologisk.

Masken skal masseres ind i huden efter vask. (Huden skal være tør når produktet påføres.) Når den lyserøde farve bliver hvid, skal masken blive siddende i et par minutter og derefter vaskes af med varmt vand. Masken må gerne sidde længere, hvis man ønsker det.

Jeg glæder mig allerede til at afprøve den.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #9