Min ansigtsrutine

Revitale Eye Gel Patches

img_3929

Revitales Collagen and Q10 Eye Gel Patches skal helt sikkert prøves igen. Og det kan sagtens lade sig gøre, da der i pakken er til 5 gange for meget få penge (Sorry – kan altså ikke huske prisen – men de er købt i Normal).

Om de giver fugt og pleje under øjnene som de lover, ved jeg ikke. Men de er virkelig lækre, at have på efter en hårdt dag.

Ifølge indpakningen så skulle den give nyt liv til den sarte hud under øjnene. Hver enkel patch skulle give fugt og pleje, samt arbejde for, at genskabe elasticiteten. Huden skulle føles yngre og blød. Den fugtgivende formel skulle også reducere lette hævelser og sorte rander under øjnene.

Det er lidt svært, at sige om de rent faktisk gør alle de ting efter kun en enkelt gang.

Men efter en dag som virkelig har taget fusen på mig, var denne øjenmaske en velkommen fornøjelse.

Den var dejlig kølig og virkelige opfriskende. Faktisk virkede den også opstrammende da jeg fjernede den.

De forhindrede mig også i, at snakke for meget, for jo mere jeg snakkede jo længere ned på kinden gled de. Men det var faktisk også det eneste problem, jeg havde med dem.

snapchat-1090345512

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ansigtsrutine