Celesti Makeup Bag - Maj

Peach Fuzz

Jeg har altid haft en tendens til lidt dun på min overlæbe….altså ikke en fuld kvindelig moustache  – men nok til, at det generer mig.

Det har ikke altid været et problem for mig. Da jeg var teenager var det kun træls når min lillebror synes, at han skulle være en ekstra ordinær nar (elsker dig alligevel, lillebror). Han synes nemlig, at det var evigt sjovt, at drille mig med mit overskæg (som jo faktisk ikke var der).

Da jeg blev ældre og min interesse for makeup begyndte at tage fart, blev jeg dog mere bevidst om det. Det blev nemlig tydeligere af, at jeg påførte foundation.

Mit første forsøg på, at fjerne det, var med voks. Det gjorde jeg faktisk længe. Problemet var bare, at huden blev fuldstændig glat. Alt for glat. Så nu sad min foundation ikke ordentlig, før hårene så småt kom frem igen. Det var jo lige så træls – selvom huden var lækker glat.

Mit næste skridt var pincet. Også en fin metode. Men efterhånden som jeg var begyndt at fjerne min peach fuzz på overlæben, begyndte jeg at ligge mærke til de små hår i panden (altså uden for hårgrænsen, hvor de bestemt ikke hører til) og på kæben og kinden. Jeg gik faktisk lidt i panik. Pludselig lagde jeg mærke til alt det skæg jeg pludselig havde (og det var jo altså kun mig, som kunne se det). Og nu tog det pludselig en evighed at fjerne med pincet.

Jeg begyndte at søge lidt på “problemet” (for et problem er det jo absolut ikke). Der er ikke mange steder, hvor du finder noget om kvindelig barbering eller “kvindeskæg”. Er det virkeligt et tabu eller er folk bare mindre forfængelige end jeg og fuldstændig ligeglade? Jeg ved det ikke.

Jeg fandt ikke meget. Dog fandt jeg ud af, at nogle kvinder rent faktisk barberer sig med skum og skraber for, at fjerne deres peach fuzz. Jeg overvejede det. Men jeg fik hele tiden et billede af mig selv, stå foran spejlet, dækket i barberskum og med skraberen i hånden….og ind kommer min mand….eller mine døtre! Vi har så tæt et forhold som man kan få, men jeg ville simpelthen ikke ane, hvad jeg skulle sige. Han ville nok være ligeglad. Pigerne ville nok have en masse spørgsmål.

Så det med barberingen, det blev ved tanken.

Men hvad så? Skulle jeg så bare acceptere, at hvis jeg ville af med mit fuzz, så måtte jeg bruge den tid med pincetten, som det nu ville tage?

En dag da jeg sad og ledte lidt på nettet, faldt jeg over en ansigtsepilator fra Braun.  Min første tanke var AV. Efter at have besøgt den et par gange, besluttede jeg mig alligevel for at købe den.

img_3828Jeg er SÅ glad for den.

Den er hurtig og virker ganske fint. Den fjerner hårene så huden bliver glat (ikke så glat som med voks) – men makeuppen sidder stadig lige som den skal. Jeg vil ikke lyve – det gør altså nas. Men for mig, er det det værd.

Jeg købte modellen du kan se på billedet, hvor der også er et børste hoved til ansigtsvask. Den er jeg lige så glad for som epilatoren.

Derudover er der et lille spejl med lys i, en lille børste til rensning af epilatoren og en taske, hvor det hele kan være i, så det ikke bliver væk for mig.

Faktisk er jeg blevet så glad for sættet, at jeg har beslutte, at investerer i en epilator til mine ben. Jeg bruger normalt bare en skaber, da det er så let i badet. Men nu er tiden inde til noget, der holder lidt længere.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celesti Makeup Bag - Maj