Eye Gel Patches fra Normal

April favoritter 2018

img_4927

Er jeg den eneste som synes, at april er fløjet af sted? Hos mig er det gået sindssygt hurtigt.

Jeg har haft nogle dejlige og nemme favoritter for april måned.

Benefit Dandelion Blush (mini)

Sephora:  295 kr. (for en full size)

img_4933

Jeg er blevet meget bedre til at gå med blush efter, at jeg investerede i Marc Jacobs Air Blush. Sådan en dyr blush skal ikke bare ligge og se pæn ud. Den skal bruges! Efter det, har jeg virkelig fået taget hul på hele min samling.

I denne måned har denne ( og min næste favorit) været min go-to-blush.

Den er meget lys og selvom at jeg er bleg, så kan den kun lige skimtes på mig. Men den lyser mit ansigt op på en lækker måde. Den er perfekt til hverdag og no-makeup-makeup-days.

Cargo Water Resistant Blush i farven Bali

Beauty Bay:  149,10 kr.

img_4931

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan godt komme til, at svede en lidt i løbet af min arbejdsdag. Derfor er jeg fan af makeup, som ikke rokker sig ud af stedet. Til det formål er denne blush helt fantastisk. Den er nemlig vandresistent. Den holder i en evighed og har en flot rose pink farve. Den er ikke mat, hvilket giver lidt ekstra “umpf” her i sommermånederne – når solen altså skinner.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i farven 07 Toffee Pink

Matas: 155 kr.

img_4930

Dette produkt er lige hvad mine læber har brug for i øjeblikket. Med det vejrskifte vi har haft, så er mine læber svære at holde fugtet. Men denne hjælper rigtig meget.

Denne Lip Perfector er en blanding af læbepomade og lip gloss. Den føles, ser ud som og holder som en lip gloss, men den hjælper læberne samtidigt.

Den har en smule farve, men det er ikke overvældende. Intensiteten på farven kan sammenlignes med de fleste lip glosses.

Jeg elsker den og har den altid i min taske.

Too Faced Natural Eyes Palette

Cult Beauty: £ 34 ( ≈ 287,98 kr.)

img_4929

Denne palette har fået ny indpakning siden jeg fik den. Farverne skulle dog være de samme. Jeg har dog hørt, at nogen mener, at formlen på skyggerne er blevet ændret. Men jeg ved det faktisk ikke.

Jeg ved dog, at denne lille lækre sag er så simpel og nem at bruge. Kvaliteten er i top og den er perfekt til hverdags-makeuppen.

“Unhooked” af Lisa Maxwell

Saxo: 119, 95 kr.

img_4928

Jeg elsker at læse og jeg elsker at læse på engelsk.

For et stykke tid siden, blev jeg anbefalet denne bog. Det er en udgave af Peter Pan, som aldrig før er set. Ønskeøen er et frygteligt sted af være og Kaptajn Klo er både lækker og rarere end Peter Pan.

Målgruppen for bogen er nok lidt yngre end jeg. Men jeg nød den og den blev slugt i løbet af 3 dage.

Hvis du er til eventyr, sci fy eller lignende og kan lide at læse på engelsk, så vil jeg helt klart anbefale dig at læse den.

Det var mine favoritter for april. Hvad har været dine favoritter?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eye Gel Patches fra Normal