Goodiebox - Juli 2017

Too Faced – min samling

img_3989Jeg kan rigtig godt lide Too Faced – mest af alt deres indpakning. Det er nogle lækre ting, at have i min samling. Men produkterne er også meget gode.

Da min interesse for makeup virkelig satte i gang, var det min drøm, at eje noget fra Too Faced. Men man kunne ikke købe det herhjemme. Heldigvis skulle mine svigerforældre på ferie i USA og lavede, at købe en palette til mig. Jeg var overlykkelig og kunne ikke vente til de kom hjem igen. Sådan startede min Too Faced samling. Nu kan man heldigvis købe mærket herhjemme og lige om lidt (i denne måned) kan man også købe det på Sephoras webshop.

På Youtube har Too Faced fået lidt af et slag. Too Faced er bl.a. blevet beskyldt for, at snyde nogle af de store youtubers i deres samarbejde med dem. Men så vidt jeg ved, er der ingen beviser.

Produkterne fra Too Faced kan variere meget i kvalitet, men synes nu egentligt, at jeg har været ret heldig med de ting, jeg har samlet mig.

Lad os kigge nærmere på det:

Too Faced Stardust by Vegas Nay

Limited edition

img_3967

img_3971

Denne palette kan desværre ikke købes længere.

Når jeg hører “limited edition” så MÅ jeg bare eje det. Jeps jeg er en sucker for den slags.

Denne palette indeholder 12 flotte øjenskygger men det forekommer mig svært, at lave looks med den. Jeg mangler bl.a. en crease-color i en lidt anden nuance.

Det er svært at se på billedet men der er et par skygger med glimmer i. Disse skygger har en frygtelig fall-out – isæt af glimmeret som er alle vegne.

Jeg fik den af min mand til jul det år, den udkom. Jeg var så taknemmelig og jeg elsker den. Det er en lille juvel i min samling.

Sammen med paletten fulgte der lidt løst glimmer og en mascara med.

Too Faced Sweet Peach Palette

 Sehpora

snapchat-1848721187

snapchat-803116147

Denne palette har jeg nævnt før på bloggen.

Her er muligheden for at lave en masse sommer-looks. Lækre farver.

Der er dog en stor forskel på formlerne på skyggerne. Nogle føles tørre og andre er virkelig cremede. Men indtil videre blender de så fint på øjet og bliver siddende hele dagen.

Paletten her dufter meget stærk af ferskner.

 Too Faced Rock n Roll Palette

Sephora

img_3973

img_3974

 Det var denne jeg fik mine svigerforældre til, at købe. Jeg vidste, at jeg sjældent ville komme til, at bruge den. Men indpakningen er jo så forbandet cute. Skyggerne bruger jeg en sjældent gang når jeg f.eks. er til koncert eller lign. Nogle af farverne er lidt sværre, at arbejde med – isæt Rap (guldfarven). Men jeg tror simpelthen jeg må anskaffe mig noget glitter glue primer før jeg prøver den igen.

 Too Faced Natural Matte Palette

Sephora

img_3977

img_3978

Denne palette indeholder kun matte øjenskygger. Den har fået nogle rigtig gode anmeldelser.

Jeg er rigtig glad for den. Det er en palette man kan bruge når man virkelig ikke ved, hvad man skal gøre ved øjnene. Kan man se at jeg elsker de neutrale farver? De står bare godt til mine grønne øjne.

Mit eneste men med denne palette er, at nogle af farverne er så tætte på hinanden at de også ligner hinanden på øjet. Men det er vel også begrænset for mange brune nuancer man kan lave uden, at de ligner lidt.

En rigtig god lille palette.

Too Faced Natural Eyes Palette

Sephora

img_3976

img_3979

Paletten her er faktisk magen til den matte palette, jeg nævnte før. Forskellen er, som I kan se, indeholder denne palette og et par shimmer-farver. Det gør en verden til forskel, hvis man gerne vil have et lille pift til et neutralt look.

Som I kan se, så får den masser af kærlighed.

 Too Faced Milk Chocolate Soleil

Sephora

img_3987

img_3988

En lækker mat bronzer som dufter himmelsk af chokolade. Jeg kan aldrig bruge den uden, at dufte til den (lyder virkelig mærkelig: jeg snuser til min makeup).

Det eneste problem jeg har med denne er, at jeg simpelthen ikke er for god til at bruge bronzer. Måske derfor, at jeg altid ser så skide bleg ud.

 Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer

Sephora

img_3980Jeg har ikke prøvet den endnu. Jeg har lige en anden primer, jeg skal have brugt først. Men jeg har kun hørt gode ting om den.

 Too Faced La Créme Color i Marshmallow Bunny

Sephora

img_3981

img_3983

Kæmpe fejlkøb. Jeg ledte efter en farve jeg kunne bruge til hverdag – gerne i den lyderøde ende af nudes. Jeg har kun én ting, at sige: Tjek altid farven på dig i dagslys inden du køber den.

Jeg er helt skuffet over mig selv. Jeg får den aldrig brugt!

 Too Faced Better Than Sex Mascara

Sephora

better-than-sex

Du kan læse mere om, hvad jeg mener om mascaraen her.

Jeg er SÅ glad for, at det kun er en prøve. Jeg blev frygtelig skuffet.

Generelt:

Too Faced er hit elle mis – sådan er det bare. Men når de så rammer plet så laver de nogle fantastiske produkter. Og indpakningen…..den er slet ikke til, at stå for.

Jeg er ikke færdig med, at samle på deres produkter. Jeg vil stadig gerne have fingre i en af deres Melted Matte læbestifter, The Chocolate bar og en af deres Love Flush Long-Lasting 16 Hour Blush.

Har I nogle ynglingsprodukter fra Too Faced???

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - Juli 2017