Goodiebox - September 2017

Pretty Smooth Deep Cleansing Strawberry Mud Mask

snapchat-1083296559

Hell no! Jeg bliver simpelthen nød til, at advare lidt om dette produkt inden jeg fortæller om det (forklaring følger).

Stawberry Mud Mask lyder lækkert og sommerlig. Duften af jordbær er dog ret svag.

Masken skulle give en smuk, blød og strålende hud på et øjeblik og skal kun sidde i 5-10 minutter.

Så længe sad den ikke på min hud. Jeg var lige blevet færdig med, at fordele den i ansigtet, da det begyndte at brænde helt vild. Ikke bare en smule som nogle masker kan gøre. Det var intenst! Jeg kunne simpelthen ikke få masken hurtig nok af. Heldigvis ser det ikke ud til, at huden tog skade. Men det gjorde eder…… ondt!

Men nu er jeg jo også lidt for dum. Producenten anbefaler at man prøver masken af på et lille stykke hud inden man smadret det ind i hele hovedet. Men jeg plejer ikke, at være følsom så det gjorde jeg ikke.

Heldigvis var det ikke en dyr maske. Den koster ca. 19 kr. hos Normal for 200 ml. Men den går jeg en stor bue uden om næste gang.

snapchat-1863769947

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - September 2017