Julefrokost - What To Wear???

Jeffree Star Cosmetics Androgyny Palette

img_4280

Jeg må indrømme, at jeg var lidt bange for denne pallette i starten. Den ligner på ingen måde andre palletter i min samling. Men af en eller anden grund, kaldte den på mig.

Nu er det en af mine yndlings-palletter. Jeg elsker den.

img_4283

Farveudvalget er så langt fra de normale, neutrale farver, jeg normalt vælger. Jeg er en neutral-elsker, når det kommer til makeup.

Men da jeg lærte denne pallette rigtigt at kende, kunne jeg skabe lige så neutrale looks som med de andre palletter, jeg har.

Når jeg køber palletter så har jeg nogle kriterier, som de gerne skulle kunne overholde.

  1. Der skal være en fantastisk “crease-farve”.
  2. Der skal være en mørkere farve til det ydre v. Den må ikke være alt for mørk.
  3. Der skal være en glimmer-farve af en eller anden art til øjenlåget.

Alt dette har palletten her!

img_4352

Safe Word er den perfekte “crease-farve”, Dominatrix og Androgyny er gode i det ydre v og Frosting og Déja Vu er fantastiske på øjenlåget.

Ved brug af de farver kan jeg skabe en hel del neutrale looks.

Derudover så indeholder palletten nogle ret spændende farver som Charm og Military. Også super gode “crease-farver” som kan bygges op. De er meget spændende at lege med og meget langt fra min comfortzone, hvilket gør det endnu sjovere.

Fetish er en farve som drager mig. Jeg har brugt den i mit ydre v et par gange. Men denne farve har jeg haft lidt problemer med. Den kan være ret svær, at blende. Det er den eneste som giver mig lidt problemer. Men med en meget forsigtig hånd ved påførsel, så kan man sagtens arbejde med den.

Poisen og Swallow er de to farver som skræmmer mig allermest. Jeg har ikke udnyttet deres fulde potentiale endnu. Jeg plejer at gå langt uden om blå øjenskygger. De skriger 80´erne – og der har jeg ikke lyst til at befinde mig, når det gælder makeup (eller mode). Men de blender fint og det kan være, at jeg bliver dus med dem på et tidspunkt.

For mig er palletten alle pengene værd. Farverne er flotte og anderledes. De er fantastiske at arbejde med (på nær Fetish som giver lidt problemer). Alt i alt en virkelig lækker pallette som helt klart ligger i min top 5.

Palletten kan købes p Beautybay.com til 325,30 kr.

Alle. Pengene. Værd! (Efter min mening.)

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost - What To Wear???