Julekalender: Beauty in Wonderland #3

Nope, Niks og Nej! #3

img_4593

Produkter virker forskelligt fra person til person. Bare fordi jeg ikke kan få dem til at virker for mig, betyder ikke at de ikke virker for jer.

Jeg har hørt andre sværge ved nogle af disse produkter. Men jeg kan ikke få dem til at fungere for mig.

Hvis I sidder inde med nogle tips som kan hjælpe mig, så kom glædelig med dem.

Emité Make Up Millesis Active Eye Light i 101 Corrector/Concealer (full size)

 emitemakeup.com til 250 sek for 12 ml (≈ 194,93 kr.)

img_4207

Ifølge beskrivelsen kan denne Eye Light bruges til, at lysne mørke rander under øjnene, pleje øjenområdet og som concealer (hvis man er lys nok).

Produktet skulle have følgende egenskaber:

 • have en naturlig anti-age effekt
 • reducere mørke rander under øjnene
 • minimere fine linjer og rynker
 • give intensiv fugt
 • have beroligende og antioxidante egenskaber
 • styrke blodcirkulationen
 • stramme huden op

Ingen af de ovennævnte ting har jeg haft fornøjelse af.

Som corrector gør den intet overhovedet. Hverken før eller efter påførsel af concealer.

Som concealer gør den heller ikke et særligt godt job. Den dækker ikke – heller ikke med flere lag. Når jeg blender den ud, så forsvinder den nærmest helt. Jeg kan ikke påføre den med fingrene, da den af en eller anden grund ikke vil ligge sig ordentlig ved brug af fingrene.

Den forsvinder også hurtigt i løbet af dagen, hvilket man jo ikke ønsker af en corrector eller concealer. Det vil sige, den forsvinder ikke helt, for i de fine linjer omkring øjnene kan man finde resterne.

Nu gider jeg ikke spilde min tid mere med den. Ud med den! Jeg kan hverken få den til at virker som corrector eller concealer.

 

Becca Under Eye Brightening Corrector (4,5 gr. – Full Size)

Sephora.dk: 205 kr.

img_4151

Jeg har hørt en del sværge til dette produkt og jeg ville virkelig ønske, at det virkede for mig. Det gør det bare ikke.

Dette produkt skulle fungere som base under din concealer til, at lysne området omkring øjnene. Den burde også kunne bruges alene, for et mere naturligt resultat. Men ikke nok med det, så kan den også bruges som highlighter.

 

Ciate London Wonderlwand Mascara (mini)

Ciatelondon: 162,49 kr.  for full size

img_4394

Jeg er altid med på, at prøve en ny mascara.

Denne mascara skulle tilføre volumen og længde til vipperne og skulle blive siddende hele dagen.

Derudover så skulle den krølle vipperne og ikke smitte af.

Nope!

Jeg var ellers rigtig glad for børsten og den var nem at påføre. Den kunne endda holde til en smule støvregn.

Men efter en hel dag (også uden regn) så gik den overhovedet ikke. Jeg ville ønske, at den fungerede for mig. Det ville jeg virkelig. Men den smuldrede utrolig meget. Jeg havde sorte pletter på kinderne det meste af dagen. Derudover så smittede den af både for oven og for neden. Det var en ren panda-epidemi.

Øv, siger jeg bare!

ModelCO Instant Radiance Concealer

Modelcocosmetics: 16 $ AUD (≈ 79,31 kr.)

img_4392

Formlen skulle være langtids-holdbar og cremet.

Den skulle kunne dække mærke rander under øjnene, fugte og lysne.

Jeg har stødt på produkter fra ModelCo før – og jeg har ikke været vanvittig imponeret. Det er jeg heller ikke over denne.

Den virkede ellers ret lovende. Selvom den havde en gul undertone.

Jeg bryder mig simpelthen ikke om dette produkt.

Den er meget blank og virker meget våd. Den sætter sig ikke, så det bliver ikke bedre.

Produktet sætter sig til gengæld i alle linjer og flytter sig i løbet af dagen.

Jeg har prøvet, at sætte den med pudder, men det hjælper ikke. Det er som om, at den æder pudderet. Den bliver ved med, at være blank og våd at se på og flytter sig stadig.

Til gengæld er den nem, at flytte på plads og rette på i løbet af dagen. Men hvem gider det?

Den er ikke min tid værd!

 

Er I stødt på produkter som ikke virker for jer?

- Just Me

8 kommentarer

 • Louise

  Den der BECCA highlighter ting har jeg givet videre. Den kunne jeg ikke enes med. Til gengæld så knuselsker jeg Ciate mascaraen. Syntes heller ikke to sidste produkter er fantastiske og har ikke rigtig fået dem brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Jeg er SÅ misundelig over jer, som mascaraen virker for 🙂
   Jeg er også glad for, at det ikke kun er mig som ikke faldt pladask for de andre produkter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt hvor forskelligt produkter kan virke for os alle! Jeg er personligt VILD med Ciate mascaraen, den giver mig det flotteste naturlige vippelook, og så kan jeg bygge den op for mere drama. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Ja det er vildt. Det er også derfor, at jeg altid skriver, at bare fordi det ikke virkede for mig, så betyder det ikke, at det ikke vil virke for andre.
   Jeg er misundelig over, at den virker for dig. Jeg ville så gerne have, at den også virkede for mig. Den giver nemlig flotte vipper. Men hos mig smuldrer den meget og smitter af. Men vi er jo heldigvis forskellige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig gode sådan nogen indlæg her! Det er rart at høre synspunkter på produkter der ikke virker og hvorfor. Så man kan tage det til overvejelse hvis man står og er ved at købe 🙂 Har ikke selv prøvet nogen af disse produkter, så kan ikke hjælpe med hvad der kan være galt.

  Men jeg har selv prøvet diverse mascaraer som har været super populære og hyped, som måske slet ikke har virket for mig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Lige præcis. Det er rart med forskellige meninger/ synspunkter når man står og skal købe et produkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid rart med lidt konstruktivt kritik på produkter, da man næsten kun høre gode ting efterhånden. Også selvom folk måske ikke mener det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Jeg er også af den holdning. Både ros og kritik er vigtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #3