Julekalender: Beauty in Wonderland #18

My Opinion: PIXI MultiBalm Blusher

img_4213

img_4214

Denne MultiBalm er (som navnet antyder) et multifunktionelt produkt og kan bruge både som blush og på læberne.

Jeg hører kun gode ting om Pixi, men dette er første gang, jeg har fået muligheden for, at prøve mærket. Især deres skincare skulle være rigtig god (og billig).

Pixi MultiBalm fås i flere farver. Denne er i farven Baby Petal.

Det kan godt være, at jeg kan spare en masse tid med multifunktionelle produkter – men normalt er jeg ikke fan. Hver ting har, efter min mening, sin funktion og det er fint med mig.

Men denne Multibalm er jeg faktisk blevet ret glad for.

Jeg bruger den dog kun, når jeg har en no-makeup-makeup-day uden foundation eller bb-cream. Problemet med Multibalm er nemlig, at jeg har svært ved, at bruge den ovenpå disse produkter. Så når jeg har en dag kun med concealer og minimal øjenmakeup, så er den helt fantastisk. Den giver lige det sidste og ser så naturlig ud.

Den er nem at påføre på kinderne og nem at blende – både med fingre og med beautyblender.

På læberne føles den som en læbepomade men kan være en smule tricky at påføre pga. den store stift.

Desværre holder den ikke hele dagen. På læberne forsvinder den ret hurtig. På kinderne skal jeg påføre en ekstra gang i løbet af dagen. Men det er ikke noget problem for mig. Ikke når det er så nemt.

Pixi Multibalm kan købes hos Lookfantastic.dk til 106 kr. Desværre har de kun farven Wild Rose i øjeblikket (men den ser også virkelig smuk ud).

Har I prøvet noget fra Pixi? Måske I har nogle anbefalinger?

- Just Me

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg er blevet så glad for min! Bruger den hver dag også ovenpå min foundation. Syntes farven er super og den har næsten helt erstattet min ellers elskede MAC blush 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Den er nemlig rigtig god og nem at arbejde med. Men jeg er misundelig over, at du kan få den til at fungere ovenpå din foundation. Når jeg prøver, så flytter den rundt på min foundation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Altså den “tager” noget af foundation, for det kan jeg se på stiften bagefter. Men syntes stadig at den kommer fint på. Jeg bruger en blush børste til at børste den ud med. Den fjerner ikke så meget af produktet, som beauty blendere godt kan gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #18