Morphe x Jaclyn Hill

Goodiebox – August 2017

img_4206

Så blev det tid til endnu en Goodiebox og denne gang er den virkelig lækker ( i hvert fald med mine øjne).

Jeg blev dog lidt nervøs da Goodiebox begyndte, at snakke om, hvor god månedens box ville være. Jeg var noget skeptisk. Men den er faktisk knald-god.

Lad os springe ud i de lækre ting:

Eye Lash Curlerfra The Vintage Cosmetics Company i Rose gold (full size)

thevintagecosmeticcompany.com til £7 ( ≈ 56,77 kr.)

img_4212

Jeg har tit tænkt på om jeg skulle prøve at bukke mine vipper – men jeg er aldrig kommet længere end til tanken – for det er egentlig ikke nødvendigt for mig. Men nu har jeg muligheden for, at prøve.

Indpakningen er simpelthen så tøset og sød (det er en god ting i min bog) og vintage.

Eye lash curleren fås i to farver: sølv og rosegold (lyder bedre en rød guld). Som et lille ekstra bonus, så følger der to ekstra “puder med” så man har muligheden for, at skifte dem.

Brandet er engelsk og derfor ryger du ikke i told (endnu) hvis du køber fra deres hjemmeside.

Foot Mask fra Miqura (1 par)

nicehair.dk til 225 kr. for 5 par

img_4208

Hvis I har læst en del af mine indlæg, så ved I nok godt, at mine fødder kræver rigtig meget pleje for ikke at rive hul i sokkerne. Derfor er denne fod maske særdeles velkommen. Jeg glæder mig meget til, at afprøve den.

Masken skulle have følgende egenskaber:

 • Plejer fødderne i dybden
 • Giver fødderne intens fugt
 • Blødgører tør og hård hud
 • Indeholder en patenteret 2-lags teknologi
 • Beriget med en nærende serum
 • Beroliger fødderne
 • Lindrer smerter og hævelser på kun 20 min

Det lyder jo meget godt. Det skal nok blive godt, det her.

Powered by Collagen Ridge Filling Base Coat fra Nails Inc (full size)

145 kr.

img_4209

Jeg kunne ikke finde denne base coat online herhjemme. Men jeg ved, at både Matas, Magasin og Sephora forhandler Nails Inc.

Som jeg før har sagt, så har jeg  kun hørt gode ting om Nails Inc. Jeg fik dog muligheden for, at prøve deres Nail Kale i min sidste Celesti Bag. Og jeg må indrømme, at jeg ikke var særlig imponeret. Men med en base coat kan det vel ikke gå helt galt.

Jeg bruger altid en base coat inden jeg påføre en neglelak. Mine negle er tørre og sarte så det er simpelthen nødvendigt, hvis ikke jeg vil have flossede negle i en måned efter.

Millesis Active Eye Light fra Emité i 101 concealer (full size)

 emitemakeup.com til 250 sek for 12 ml (≈ 194,93 kr.)

img_4207

Jeg er måske en smule basic. Når jeg får et produkt, jeg synes er dyrt så føler jeg mig virkelig forkælet. Sådan har jeg det med dette produkt.

Denne Eye Light kan bruges til, at lysne mørke rander under øjnene, pleje øjenområdet og som concealer (hvis man er lys nok). Spændende.

Produktet skulle have følgende egenskaber:

 • have en naturlig anti-age effekt
 • reducere mørke rander under øjnene
 • minimere fine linjer og rynker
 • give intensiv fugt
 • have beroligende og antioxidante egenskaber
 • styrke blodcirkulationen
 • stramme huden op

Uha, det lyder spændende. Men til den pris så er det lige før, at jeg håber på, at jeg IKKE bliver glad for produktet. Men hvis den gør alt, hvad den lover, så kan det nok blive svært.

MultiBalm fra PIXI i Baby Petal (full size)

lookfantastic.dk til 106 kr.

img_4213

img_4214

Denne MultiBalm er (som navnet antyder) et multifunktionelt produkt og kan bruge både som blush, på øjnene og på læberne.

Jeg hører kun gode ting om PIXI, men dette er første gang, jeg får muligheden for, at prøve mærket. Især deres skin care skulle være rigtig god (og billig).

Når det er sagt, så er jeg altså ikke så meget til multifunktionelle produkter og slet ikke til et creme-produkt på øjne eller kinder. Men det skal helt klart prøves.

Find Your Balance Oil Control Cleanser fra Ole Henriksen (30 ml.)

195 kr. for 147 ml.

img_4211

Denne cleanser er en del af Ole Henriksens nye serie til olieret og kombineret hud.

Jeg kunne ikke finde produktet herhjemme men bl.a. Matas, Nicehair og Magasin fører mærket, så det burde være muligt, at kunne købe det der i den nærmeste fremtid.

Produktet skulle reducere overskydende olie, rense porerne og løsne og løfte døde hudceller så de ikke sætter sig i porerne. Huden skulle omgående friskere og  sundere ud.

Jeg har aldrig prøvet et produkt fra Ole Henriksen, som jeg ikke kunne lide så jeg er mega spændt på, at prøve denne cleanser. Jeg er dog en smule nervøs for, at den vil udtørre min hud da jeg ikke er olieret. Men jeg bliver simpelthen nødt til, at prøve den.

Counter Balance Oil Control Hydrator fra Ole Henriksen (7 ml.)

385 kr. for 50 ml.

img_4210

Denne creme hører sammen med det forrige produkt fra Ole Henriksen og er fra samme serie.

Denne creme skulle kunne forbedre og reducere fremtoningen af porer. samtidig skulle den give optimal fugt og en sund balance til huden.

Denne boks rykker røv (undskyld sproget). Men jeg har aldrig fået en boks, hvor jeg glæder mig til, at prøver alt! Hver og en af disse produkter glæder jeg mig til, at afprøve. Det er så spændende.

Som en lille bones-ting har Goodieboks i denne måned, smidt en lille rabat-kupon på vitaminer i boksen. Fin lille ekstra ting.

img_4215

Lige meget, hvor meget denne boks er værd, så er der, efter min mening, nogle virkelig gode ting i. Men hvis jeg regner lidt på værdien, så er denne boks 641,4 kr. værd (uden at tælle rabat-kuponen med) – det er jo for vild!

Tak, Goodiebox – denne gang gjorde I det sgu godt!

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morphe x Jaclyn Hill