Let´s try - Advanced Anti-Ageing Lip & Eye Active Lift fra RENUSKIN

Det som ingen snakker om……husk undervognen!

img_3859

Det er ikke et emne som bliver berørt særlig tit. Jeg ved ikke om det er fordi, at det kommer som en selvfølge – eller fordi kvinder bare ikke snakker om det. Er det pinligt, at man gerne vil holde undervognen frisk?

Mine døtre er ved, at blive så store, at de selv vil gå i bad. Fair nok. Men så er det vigtigt for mig, at forklare dem, hvilke sæber der skal bruges hvor. For mig er det vigtigt, at lade dem vide, at vulvaen (ved simpelthen ikke, hvilket ord jeg ellers skal bruge – der er så mange, men ikke alle lyder lige godt. Jeg er ikke sippet – tværtimod. Men kusse lyder bare ikke så pænt) ikke har godt af, at vi bruger den samme sæbe som vi bruger til resten af kroppen. Grunden er, at der er en helt anden pH-værdi i skridtet end andre steder på kroppen. Og den skal vi helst ikke ødelægge, hvis vi skal holde underlivet sundt og rask.

Hjemme hos os bruger vi Intima intimsæbe som indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi, som passer til pH-værdien i vulvaen (det ord lyder bare heller ikke rigtigt). Jeg køber den, hvor jeg handler dagligvarer. Jeg ved, at Matas har et par andre mærker af intimsæbe. De er sikkert lige så gode.

Intima har også en intimgel til de dage, hvor landskabet er lidt ekstra tørt. Den kan også anvendes som glidegel, hvis man har brug for det.

Derudover er der også en pakke med intimservietter i serien. Lige til, at putte i tasken og have med på farten i denne dejlige sommervarme som breder sig over landet.

 

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let´s try - Advanced Anti-Ageing Lip & Eye Active Lift fra RENUSKIN