Fodpleje

Goodiebox – Juni 2017

snapchat-1574551818

Ja, så prøver jeg igen. Jeg har før abonneret på Goodiebox, men jeg var bare ikke imponeret og der var sjældent noget hvor jeg tænkte YES.

Men jeg har hørt en lille fugle synge om, at de i august måned laver en limitid box med Sephora – og den vil jeg gerne have fingre i. Så jeg tænkte, hvorfor ikke? Jeg prøver sgu igen.

Når man køber et abonnement, så kan man være så heldig, at modtage den sidste udsendte box i mens man venter på den næste. Den box har jeg lige modtaget. Jeg vidste godt nok på forhånd, hvad den indeholdte – men jeg kan bare ikke komme op og køre over den. Den er ret skuffende. Desværre. Jeg håber, at den juli-boxen er bedre.

Jeg kan godt lide temaet for boxen. Temaet for juni er “Festival Fever”. Fedt tema og on point.

Nå, men lad os kigge lidt nærmere på de enkelte produkter:

Bioderma Sensibio H2O Solution Miceallaiere

(rejsestørrelse)

Denne miceallaiere fås i to størrelser 100 ml. rejsestørrelse og en almindelig størrelse på 500 ml. Jeg fik den lille i rejsestørrelse.

Indtil for nylig brugte jeg Garnier Skin Micellar Cleansing Water. Men jeg har faktisk hørt, at den indeholder en del dårlige ting. Så det stoppede jeg med og gik over til en Alminde makeupfjerner.

Men jeg har hørt mange gode ting om denne og har bestemt ikke noget imod, at prøve den.

Den skulle rense huden og fjerne makeup (også vandfast makeup). Hvis du har sart hud, skulle det ikke være et problem. Desuden skulle den bevare den naturlige fugtbalance og indeholde ekstrakter af agurk og lakridsrod som lindre huden.

Den store størrelse kan købes i Matas for 149 kr.

L´oreal Pure Glow Maske

(pøve til en enkelt gang)

Du kan læse mere om min mening om denne maske her.

Kort sagt – jeg er fan og kan kun anbefale den. Men har den allerede (det kan de jo ikke gøre ved).

Den kan købes i Matas for 99,95 kr.

MODELCO Blush Cheek Powder i farven Peach Billini

(prøve på 3,5 gr. hvilket er en virkelige pæn størrelse)

MODELCO er et australsk mærke og kan derfor være svær, at finde. Men jeg har dog luret, at nogle Sephoraer har den på deres hjemmeside. Men jeg ved ikke om du kan købe den i Sephora herhjemme. Ikke fordi jeg vil købe den. Og jeg kan heller ikke anbefale den, da jeg ikke bryder mig om den.

Den støver sindssygt meget. Der er virkelig meget Kick-up og det sætter sig overalt.

Desuden er jeg ikke glad for fersken-farver på kinderne. Det kommer hurtigt til, at se orange ud på mig.

Den kan købes på MODELCOs egen hjemmeside til $22 (≈ 143,37 kr.) (Og husk, at når du køber for over 80 danske kr. ryger du sikkert i told).

Bellápierre Mini Kabuki Brush

(miniudgaven)

Denne mini kabuki er “Cruelty Free”. Den anbefales til brug af løst pudder, fast pudder, bronzer og blush (som jo også er pudder).

Kabukien er mere kompakt end de pensler jeg plejer, at bruge til pudderprodukter. Da den er så kompakt, så kan det være svært, at få nok produkt på børsten og få det ligeligt fordelt i ansigtet. Det er i hvert fald min erfaring. Så jeg er lidt iffy omkring den.

Jeg afprøvede den og sammenlignede den med min Morphe M142 og min Real Techniques Blush Brush. Alle tre blev brugt med MODELCO Blush Cheek Powder. Både min Morphe og min Real Techniques påførte blushen bedre end kabukien.

Men det er jo bare min mening og erfaring. Men jeg vil også hellere købe en Morphe til 53 kr end denne kabuki.

Den kan købes på Beautypro.dk til 189 kr.

 Girlz Only Dry shampoo, Dawn ´til Dusk

(full size på 200 ml.)

Jeg arbejder stadig på, at få dry shampoo til at virke for mig, så jeg er lidt på gyngende grund med dette produkt. Jeg har kun brugt dry shampoo et par gange før jeg modtog denne.

Når det er sagt, så er det en fin stor dåse. Det er altid lækkert med et full size produkt.

Jeg har prøvet den et par gange og den er okay. Den giver ikke mit hår volumen og den dufter ikke så godt (igen – min mening). Efter min mening dufter den slet ikke af en tur ved frisøren, som de påstår.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk hellere vil købe en Batiste Dry Shampoo til samme pris som dufter sindssygt godt (jeg vil lige slå et slag for Batiste Dry Shampoo Tropical Coconut & Exotic som virkelig dufter af sol og sommer). Batiste får normalt rigtig gode anmeldelser.

Girlz Only Dry shampoo kan købes på Nordicfell.dk til 39 kr.

 RSFU Intim Easy Shaver Gel

(rejsestørrelse)

Jeg har endnu ikke prøvet dette produkt. Faktisk er jeg en smule ærgerlig over det. Det er jeg fordi jeg kun barberer mig under armene. Til resten bruger jeg en epilator. Men så må jeg have afprøvet den under armene – jeg ved bare ikke hvad jeg vil få ud af det. Jeg klarer mig sådan set fint uden noget produkt og huden under mine arme er aldrig irriteret efter barbering.

RSFU Intim Easy Shaver Gel i full size kan købes i Matas til 54,95 kr.

Emité Makeup Nail Lacquer i farven Dahl (tror jeg nok)

(full size)

Knaldfarve som passer fint til festivaller (hvilket jo er boxens tema). Farven er en rød med en meget gennemtrængende orange undertone. Igen den orange undertone som absolut ikke duer til mig.

På Emité Makeups egen siden kan man købe andre farver. Men der var ikke mange, at vælge imellem.

Lakken har en lækker pensel og farven dækker efter to lag. Men husk basecoat og topcoat.

Neglelakken kan købes på Emité Makeups egen hjemmeside til 12 Euro (≈ 89,25 kr.).

Goodiebox hårbånd

(full size)

Jeg kan egentlig godt lide pandebånd. Men dem med elastik bliver aldrig siddende på mit hoved. Det hjælper ikke på det, at denne var for stram til mig. Så jeg gav den til min ældste datter som har gået med den lige siden.

Farven på hårbåndet var jeg heller ikke vild med. Heller ikke denne farve duer til min hudfarve. Det så bare meget mærkeligt ud. Jeg er ked af det Goodiebox – men jeg ville aldrig betale 69 kr. for sådan et hårbånd.

Konklusion:

Temaet er fedt. “Festival Fever” – sommerprodukter til festival eller sommerferie. Lette produkter – både nemme at bruge men også nok til et let sommerlook.

Men men men……Kun to af tingene sagde mig noget….Bioderma Sensibio H2O Solution Miceallaiere og L´oreal Pure Glow Maske. Masken fra L´oreal har jeg allerede i full size og jeg er rigtig glad for den. Så der er ikke noget nyt og spændende med den. Så er der faktisk kun Bioderma Sensibio H2O Solution Miceallaiere tilbage. Den skal helt sikkert prøves, selvom den ikke passer ind i min rutine i øjeblikket.

Alt andet missede fuldstændig (hvilket jeg var bange for, at det ville).

Men produkterne giver fin mening i forhold til temaet. Men jeg er ikke imponeret og juni-boksen var bestemt ikke pengene værd for mig.

Det kunne have været en smule sjovt, hvis de havde smidt en solcreme og et regnslag i boxen.

Lad mig imponere af juli-bokset, Goodiebox! Bring it on! (Det kan næsten ikke blive værre.)

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodpleje