Nope, Niks og Nej! - Colourpop Ultra Matte Lip

Seaweed + Hyaluronic Acid Facial Sheet Mask

snapchat-406445832

Normalt er jeg ikke til Sheet masker- Jeg hader at nogle glider ned af ansigtet eller falder af, hvis man bukker sig forover. Men nogle gange er det bare letterer. Jeg har faktik overvejet at købe en silikoneform som man sætter uden på masken, så den ikke falder af. Jeg har bl.a. set en billig model hos Aliexpress. Det vil nok gøre det noget lettere at bruge en sheet mask i fremtiden.

snapchat-1690124403

Denne maske fra IDC Institute Beauty & Face Care skulle give huden et ekstra spark af fugt. Masken er købt i Normal til ca. en tier.

Masken er meget våd og min var lidt svær, at folde ud. Den var nem at påføre og sad faktisk ret godt fast.

Efter 15 min. skulle maske fjernes og resten af serummet gnides ind i huden. Det var faktisk en halv svær opgave og tog et godt stykke tid. Det var som, at min hud ikke ville suge mere til sig. Men det lykkedes.

Det er ikke en maske jeg ville bruge inden jeg skulle nogen steder. Huden føles meget fedtet længe efter (og så måske alligevel. Glycerinen i serummet vil sikkert hjælpe med, at holde på makeuppen) – men dog godt og grundig fugtet.

Det føles som om, at masken gør det, den lover.

Efter et par timer fik jeg nogle knopper på hagen og kinderne – som om der var en masse små bumser på vej. Men efter min aftenrutine med toner og creme, så gik det heldigvis i sig selv igen. Noget, at tage i betragtning, hvis I har en tildens til, at slå ud ved brug af nye produkter.

God weekend!

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nope, Niks og Nej! - Colourpop Ultra Matte Lip