Min taske - hvad render jeg egentlig rundt med?

Australian Tea Tree Deep Cleansing Facial Mask

snapchat-681970815

Denne ansigtsmaske fra Beauty Formulas fandt jeg hos Normal til 22 kr. for 100 ml. (så der er til nogle gange endnu).

Dette er nok den hurtigste ansigtsmaske jeg endnu har prøvet. I følge instruktionerne, så kan den vaskes af efter 3 minutter. 3 MINUTTER! Så kom ikke her og sig, at man ikke har tid til en ansigtsmaske.

Da jeg var ung…yngere…(jeg vil gerne beholde ideen om, at det ikke er så frygtelig længe siden), brugte jeg tit tea tree oil til bekæmpning af bumser. Så hver gang jeg kan dufte tea trree (som har en ret så gennemtrængende duft) så mindes jeg de dagen. Hvis du er én af dem, som absolut ikke kan holde duften ud, så er dette bestemt ikke masken for dig.

Tea tree er kendt for, at være et antibakterielt stof som har en lang række af fordele.

Denne maske skulle hive urenheder ud af huden, rense porerne, absorbere overskydende olie, fedt og skidt fra huden og efterlade huden ren og frisk.

Den gør det hele. Men huden kan også føles en smule tør – men i alt fairhed, så er det, at forvente af de fleste dybderensende masker.

Derudover er den super nem, at vaske af igen.

Bestemt ikke et dårligt produkt.

snapchat-1758064541

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min taske - hvad render jeg egentlig rundt med?