Produkter som jeg ikke vil bruge mine penge på....

Juli favoritter 2018

Der er ikke mange favoritter i denne måned. Vi har slappet af, været på ferie og nydt sol, sand, pool og varme. Så det er lidt begrænset, hvad jeg har brugt af produkter i denne måned. Men jeg har da lidt 😉

Matas Kids Sollotion SPF 30 vandfast

Matas.dk

Jeg bruger normalt altid en solcreme med spf 50 når jeg skal være i solen. Altid høj spf. Alligevel så ender det altid med, at jeg bliver rød som en krebs i løbet af den første dag.

Både min mand og vores børn kan tåle solen meget bedre end jeg. De suger farven til sig – men er selvfølgelig altid beskyttet af en solcreme. Deres solcreme har bare ikke så høj en spf, som min.

Da vi pakkede til vores sommerferie sydpå, havde jeg derfor lidt af hvert med i tasken. En spf 50 til mig og en spf 30 til resten af familien. (Jeg køber altid nye solcremer hvert år.)

Jeg havde en spf 50 fra Nivea med til mig, og en spf 30 fra matas til de andre – alt sammen vandfast.

I to dage smurte jeg mig troligt og tit med spf 50 – alligevel blev jeg rød (som altid). Af ren og skær desperation gik jeg derefter over til spf 30 fra Matas. Det ændrede hele min ferie.

Selvom spf´en ikke var så høj, så var jeg meget bedre dækket ind med denne børne-sollotion fra Matas. Det er hermed blevet min go-to solcreme.

Jeg har dog ikke kunne finde den på matas´ hjemmeside. Derfor har jeg i stedet linket til den samme solcreme, bare med mindre spf.

 

Lee Stafford Arganoil Nourishing Miracle Oil

Matas.dk: 159 kr.

Hårolie er et must når jeg skal ned i varmen og bade hver dag. Både solen, saltvand og klorvand gør mit hår tørt og træls. Det samme med mine døtres hår. Hårolie skal derfor altid med i tasken.

Jeg siger ikke, at denne hårolie er den bedste, jeg nogensinde har prøvet, men den virker. Det er der sikkert også andre, billigere olier, der gør. Men nu var det denne vi havde med os.

Duften er ret stærk og kræver tilvending. Heldigvis bliver duften ikke hængende ret længe.

Men alt i alt en lækker hårolie som gør, hvad den lover. Jeg ville dog ønske, at den var lidt mere drøj i brug, når man tænker på prisen.

 

Badekjole fra Mirou

Curvii.dk: 349 kr.

Jeg er en dejlig plus size kvinde og vil gerne dække mig lidt mere til når jeg er ved poolen eller havet. Jeg behøver ikke, at være tildækket, men små tind som et skørt på badedragten gør underværker for mig.

Denne badekjole fra Mirou har virkelig bestået prøven hos mig. Den sidder godt, det føles som om det hele holdes på plads, den er behagelig at have på og så føler jeg mig ganske tilpas i den. Desuden er prisen virkelig fin i min bog.

Denne badedragt (som fåes i lidt forskellige udgaver) kan jeg kun give mine fulde anbefaling.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter som jeg ikke vil bruge mine penge på....