Juli favoritter

Netflix – min top 5 tv-shows

unnamed

Den er faktisk mega svær.

For det første bliver der hele tiden tilføjet nye serier på Netflix (jeg klager ikke – nyt er godt).

For det andet så er der ikke mange serier på Netflix som VIRKELIG fanger mig. De er underholdende og okay – men kun få af dem er blevet mine yndlingsserier (eller var det i forvejen). (Mine yndlingsserier kan I høre om senere.)

For det tredje så synes jeg faktisk, at det siger en del og personer, hvilke serie de holder af. Jeg føler mig faktisk underlig blottet ved, at skrive dette indlæg.

1 – Gilmore Girls

gilmore_girls_season_1_box_set

I en lille by fyldt med spøjse personligheder, bor the Gilmore Gilr. Mor og datter. Lorelai og Rory (faktisk hedder hun også Lorelai) Gilmore.

Vi følger dem i deres hverdag – igennem gode og dårlige tider.

Lorelai har bået sine fejltagelseri løbet af sig liv og prøver nu, at forhindre sin datter (og bedste ven) fra at begå lignende fejtagelser.

Serien kommer i kontakt med alle dine følelser – lige fra glæde og grin til tårer og tæerkrumning.

 Jeg elsker denne serie og har set alle afsnit mindst 3 gange.

Dette er en ultimativ tøse-serie og hvis du ikke har set den endnu så bør du virkelig stifte bekendtskab med den.

Dette er faktisk en af mine all-time yndlingsserier.

2 – Doctor WHO

tardisjpg

Denne serie bør du kende til, hvis du er en smule sci-fi nørd som jeg.

Serien er en genindspilning fra 80´erne og desværre kan du på nuværende tidspunkt ikke finde alle afsnit på Netflix.

Rumvæsner, mysterier ud over det sædvanlige og stopning af universets undergang er, hvad denne serie handler om.

Men du skal kunne lide seriens univers for, at se den. Den er for nogle nok til den specielle side.

3 – iZombi

589316

Det er ikke fordi denne serie sætter de små grå i arbejde – langt fra. Dette er en serie jeg ser når både jeg og min hjerne vil slappe af. Der er intet intelligent indhold i denne serie – det er ren underholdning.

Men jeg finder den virkelig underholdende. Jeg er ikke meget for zombi-film. Faktisk så er zombi-film og krigs-film noget af det, jeg absolut ikke ser. Egentlig ærgerligt for min mand roser serien “Walking Dead” til skyerne. Hvis noget kan give mig mareridt, så er det de to genre.

Serien handler om en lægestuderende som bliver forvandlet til en zombi til en fest.

Hun vælger dog at få det bedste ud af situationen og prøve, at beholde sin menneskelighed ved, at spise hjerner i lighuset og hjælpe med, at opklare forbrydelser med sin ny fundne evne til at sætte sig ind i ofrenes liv og sidste dage.

4 – The Vampire Diaries

vampire-diaries

Vampyrer, kærlighed og teenageproblemer (jeg har en svaghed for teenage-film – jeg ved faktisk ikke hvorfor).

Vi følger den 17-årige Elana Gilbert. Elena og hendes 15-årige lillebror bor hos deres moster (eller faster).

En dag dukker der en ny mystisk elev, ved navn Stefan Salvatore, op på skolen. Elena føler sig draget af ham og det ender med en heftig forelskelse.

Stefan og hans bror Damon er begge vampyrer. Den ene er god og den anden ond (hvem elsker ikke en lækker badboy?).

Jeg elsker alt overnaturligt og er der vampyrer indblandet, så er jeg med.

 5 – Lie to me

70140406

Og så over i en helt anden kategori.

Dr. Cal Lightman hjælper politiet med, at opklarer sager. Han har en speciel viden om menneskers adfærd og kan læse reaktioner og små ubevidste trækninger. Den viden giver ham mulighed for, at kunne fortælle politiet, hvem der lyver og hvem, der siger sandheden.

En gangske udmærket serie.

Som sagt rummer Netflix en hulens masse serier – i alle tænkelige genrer. Denne liste er kun min top 5 af alle disse serier. Jeg nyder, at se mange flere end dem.

Bl.a. kan jeg nævne Buffy the vampire slayer (men sig det ikke til nogen – der er bare noget nostalgisk over den), Venner, Moderne Family, The 100, New Girl, Homeland, Stranger Things, Bones, Arrow, Teen Wolf, Outlander og mange mange flere. Jeg er film. og serie-buff – og jeg elsker det. Og hvis der er noget denne “sommer” indbyder til, så er det, at se serier – masser af serier.

Men min absolut ynglings serie – den finder du ikke på Netflix. Den liste kommer senere.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli favoritter