Nope, Niks og Nej #5

Februar Favoritter 2018

img_4769

Jeg fik hverken lavet et indlæg om mine favoritter i december eller for januar måned. De to måneder er drønet forbi mig. I december fik jeg et længe ventet jobtilbud og i januar begyndte jeg på arbejde, efter 3 år væk fra arbejdsmarkedet. Der har været nok at se til og jeg har været virkelig træt – men på en god måde.

Men nu skal I få mine februar favoritter. Dem er der nogle stykker af.

The Body Shop Hand Creme

www.thebodyshop.dk: 40 – 50 kr.

img_4778

De første gange jeg prøvede håndcremerne fra The Body Shop var jeg bestemt ikke imponeret. Mine hænder bliver meget tørre og der er normalt kun få cremer, som kan hjælpe mig. Men denne gang bruger jeg cremerne med jævne mellemrum, hver eneste dag. Og de virker gangske fint. Desuden så dufter de virkelig godt og duften bliver hængene længe.

Mine hænder er både bløde og dufter fantastisk.

Min yndlingsduft i øjeblikket er Vanilla Pumpkin (og ja, vi er længe ovre oktober og halloween – det ved jeg godt).

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

www.lookfantastic.dk: 80 kr.

img_4772

Dette lille vidundermiddel har jeg brugt til mange ting. Men der hvor jeg har set den største forskel, er på mine albuer. De er gået fra tørre og grå, til bløde og hudfarvede.

Jeg har også brugt den til min datters meget tørre hænder, før hun går i seng om aftenen og den gør et fantastisk stykke arbejde.

Selve cremen er meget luftig, lækker og nem at smøre ud.

skin79 BB Super+ Beblesh Balm

www.beautybay.com: 177,20 kr. for 40 gr.

img_4776

Hvis I har fulgt mig et stykke tid, så ved I sikkert at jeg ikke er den store fan af foundation. Men når det gælder BB Cream, så er jeg fan.

Dette er den bedste BB Cream, jeg har prøvet til dato. Den er meget lys og oxiderer næsten ikke og så har den en lyserød undertone. Men den er fantastisk. Den har en meget fin dækkeevne og får min hud til, at se yngre og helt perfekt ud.

Der er ingen tvivl om, at jeg skal have købt den i full size. Jeg er fan!

Den fås i to varianter. Farveforskellen er ikke så stor på dem. Men heldigvis er jeg meget bleg og har fået af vide, at jeg derfor frit kan vælge imellem dem.

Moroccanoil Treatment

www.stylebox.dk: 139 kr. for 25 ml.

img_4770

Udover at den har en fantastisk duft som den viderefører til håret, så virker den.

Jeg har brugt den i stedet for hårkur og balsam og den har været helt fantastisk og har tæmmet mit hår fint.

Den er desuden meget drøj i brug. 15 ml. har holdt mig kørende i en måneds tid.

Desværre så kommer jeg ikke til at købe en ny foreløbig. Den er simpelthen for dyr for mig. Men den vil helt sikkert komme på min ønskeseddel.

Maybeline Brow Precise Fiber Filler i farven Soft Brown

www.matas.dk: 64,95 kr.

img_4774

Jeg har længe været på jagt efter noget nem til mine øjenbryn. Noget som farver og giver fylde når jeg ikke lige har fået dem farvet eller ikke gider gøre for meget ved dem.

Hermed fundet. Denne Brown Precise Fiber Filler er super nem at bruge og farven passer perfekt til mig. Helt klart en favorit som vil være en del af mit sortiment længe.

Pixi Multibalm i farven Baby Petal

www.lookfantastic.dk: 81 kr. (de har kun farven Watermelon Veil i øjeblikket)

img_4775

Denne multibalm har været en favorit tidligere. Men den er og bliver god. Den er perfekt som blush til en nem makeup-dag eller på arbejde (så længe at jeg ikke har noget under den).

Farven er meget diskret og den er super nem at blende med min Beautyblender.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick i farven Mannequin

www.beautybay.com: 140,90 kr.

img_4771

Denne læbestift har jeg brugt allermest i januar og februar måned. Det er den perfekte nude for mig. Det er en “my-lips-but-better” læbestift. Formlen er mat men den er ikke så tør, at have på som matte læbestifter kan være.

Jeg skal helt sikkert have udvidet mit sortiment med flere af disse læbestifter. Der er bare så mange farver at vælge imellem…..what to get?

Max Factor Masterpiece Max Macara

www.matas.dk: 129,95 kr.

img_4773

 Denne mascara har også været en del af mine tidligere favoritter.

Jeg er altid på jagt efter en god mascara og denne er bestemt en af dem. Den topper dog ikke helt. Men den kommer ret tæt på.

Den skiller vipperne og forlænger dem. For mig mangler den bare lidt ekstra volumen og at være mere vandresistent. Men gode ting er ikke altid perfekte.

Hvad er jeres favoritter for februar måned?

- Just Me

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nope, Niks og Nej #5