Historietimen - øjenbryn!

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

img_4946

På det sidste er jeg begyndt, at bruge lipgloss lidt oftere. Bl.a. fordi jeg har nemmere ved, at finde en gloss-farve som passer til sommer looket end en læbestift-farve.

Derfor blev jeg også meget nysgerrig da de forskellige youtubere begyndte, at få tilsendt Urban Decays nye Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipglosses. Nogle af dem så ret så meget grænseoverskridende ud i indpakningen, men ved nærmere eftersyn så de alle virkelig flotte ud. Der er stadig nogle i mellem som jeg aldrig ville få brugt, men de er flotte i min optik.

Urban Decays nye glosses bliver beskrevet som ultra skinnende, bløde, behagelige at have på og holder farven længe. Glossen er beriget med E-vitamin og pebermynteolie (de dufter virkelig godt) og skulle efterlade læberne gennemfugtede. Desuden har glossen en vanilie-mint smag som gør den svær ikke at slikke af.

Glossen fås i fire forskellige effekter:

  • metallic
  • holografisk
  • cream
  • sheer cream

Disse lipglosses skulle have en lang holdbarhed på læberne (hvis det er muligt af en lipgloss) og få læberne til at virke fyldigere.

Jeg valgte to. Det var et meget svært valg, da udvalget var så stort og flot. Jeg gik primært efter nogle, som jeg kan bruge i hverdagen og som ville passe til sommer og sol.

Valget faldt på Rapture (cream) og Midnight Cowgirl (sheer cream).

Rapture bliver beskrevet som en rose-mauve-farve. Farven er bestemt ikke så intens som den ser ud i indpakningen. Slet ikke.

2018_05_11_07_57_55_lip_gloss_urban_decay_internet_explorer

Mignight Cowgirl bliver beskrevet som en nude med guld-shimmer. Men den er heller ikke noget at være bange for. Man ser slet ikke guld-shimmeret når den påføres. Det får bare læberne til at se lækre og indbydende ud.

2018_05_11_07_57_14_lip_gloss_urban_decay_internet_explorer

 

img_4947

Jeg synes ikke, at holdbarheden er længere end hos andre lipgloss, men de er helt klar behagelige at have på.

Jeg vil dog lige pointere at de kildrer lidt de første 20 minutter på grund af pebermynten.

Glossen fås i 20 forskellige farver, så der er nok, at vælge imellem.

2018_05_13_08_30_38_hi_fi_shine_ultra_cushion_lip_gloss_urban_decay_cosmetics_internet_explorer

Har du prøvet dem? Eller har du set udvalget – i så fald hvad synes du?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historietimen - øjenbryn!