Elsker når posten kommer

Let´s try – The Balm: Meet Matte Hughes 6 Mini Long Lasting Liquid Lipsticks

img_3818

Før i tiden var min tålmodighed slet ikke til læbestift. Hvorfor kunne det ikke bare blive siddende hele dagen, så man ikke hele tiden skulle finde et spejl og påføre det igen….og igen…..og igen….I forstår vist, hvor jeg vil hen.

Men jeg er blevet klogere med årene (og har fået en smule mere tålmodighed – kun en smule) – og så har jeg fået øjnene op for ordene “long lasting”. Et helt fantastisk koncept.

Der findes et væld af læbestifter i forskellige udformninger. Det er faktisk lidt af en jungle – Lipstick Jungle. (Har man hørt det udtryk før?) Derfor har jeg været på jagt efter nogle læbestifter som jeg personlig godt kan lide.

Denne gang har jeg set nærmere på matte, flydende læbestifter fra mærket theBalm: Meet Matte Hughes Long Lasting Liquid Lipsticks

Jeg har altid svært ved at finde en farve som jeg kan lide, så denne lille pakke med 6 minier var helt perfekt. Så kan jeg finde min farve inden jeg køber den i full size.

De anmeldelser, jeg har læst og hørt om disse flydende læbestifter har kun været gode. Og jeg er ikke uenig med dem. De er gode i forhold til nogle andre mærker.

Meet Matte Hughes Long Lasting Liquid Lipsticks holder, på mig, ca. 3 timer før de begynder at smuldre. I de 3 timer har jeg selvfølgelig drukket, men ikke spist. Efter spisning skal jeg påføre et nyt lag. Når de begynder at smuldre er de ikke længere rare at have på. Men man kan forsigtig fjerne smulderet og påføre et nyt lag læbestift på det, der i forvejen sidder tilbage, uden at det kan ses eller føles.

Når de er påført og har fået lov til, at tørre, så bliver de siddende. Jeg har ikke oplevet, at de har smittet af – hverken ved kys eller på glasset.

Da det er en mat læbestift vil den føles tør på læberne, men det er ikke så slemt, at jeg ønsker en læbepomade i nærheden. Det er vist en vanesag med de matte læbestifter.

De fleste læbestifter – især de flydende – har en særlig duft. Normalt er det noget der ligner kage, eller en vanilje duft. Men disse dufter af mint. Nu er jeg glad for mint, så det gør bestemt ikke mig noget. Men der må være noget i den mint, som også påvirker følelsen på læberne. Det er som om det prikker på læberne når læbestiften er påført – og det varer faktisk længe inden følelsen forsvinder. For mig er det en dejlig og forfriskende prikken.

Det er ikke den bedste flydende, matte læbestift, jeg har prøvet. Men det kommer helt sikkert i min top 5 og jeg vil på et tidspunkt investere i en farve eller to.

I mini-pakken var der som sagt seks forskellige farver: Charming, Sincere, Comitted, Dotting, Dedicated og Loyal.

For mig er der ikke den store forskel på Charming og Sincere. Men Charming har en mere pink undertone end Sincere. Comitted er min favorit af de seks. Det er den perfekte, lidt mørke nude. Den jeg bryder mig mindst om, er Dotting. Men jeg er generelt ikke til den slags farver. Og så ser den heller ikke godt ud på mig.

Når de skal af læberne igen, så vil jeg råde jer til, at bruge olivenolie. Almindelig makeupfjerner kan normalt ikke gøre det.

På theBalms egen hjemmeside (http://www.thebalm.dk) kan du få læbestiften i 18 forskellige farver.

Jeg har købt min lille mini-pakke på www.cocopanda.dk til 149 kr. (på tilbud). Du kan også købe de alm. størrelser på siden men det ser ikke ud som om de har så mange, at vælge imellem i øjeblikket.

Du kan også købe theBalm på www.makeup-online.dk, www.nicehair.dk, www.med24.dk og garanteret også andre steder. Men tit og ofte vil du finde de gode tilbud hos Cocopanda.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker når posten kommer