Indulge me by Lookfantastic

Nope, Niks og Nej! #2

img_4378

Igennem det sidste stykke tid, har jeg været igennem en del produkter som absolut ikke duede for mig.

Husk på, at bare fordi de ikke virker for mig, så betyder det ikke, at de ikke virker for jer. Vi er alle forskellige.

Jeg har denne gang samlet nogle stykker:

Naobay Vitality & Shine Shampoo

185 kr. for 200 ml. (Full size)

img_4012

Denne fine store shampoo fik jeg i min Goodiebox for Juli måned.

Shampooen indeholder risprotein og fugtgivende aloe vera og er desuden uden sulfater og silikone. Det lyder jo meget godt alt sammen. Især, at den er uden silikone skulle være rigtig godt for håret.

Men mens jeg brugte denne shampoo var mit hår fuldstændig ustyrlig. Men jeg hang i, for mit hår skal tit vænne sig til en ny shampoo og det kan godt tage et par uger.

Jeg brugte hele flasken i håb om, at mit hår ville blive bedre og nemmere at styre. Det skete bare overhovedet ikke.

Mit hår blev utroligt tørt – og når det bliver tørt, så kommer frizzet. Mit hår krusede så forfærdeligt og lige meget, hvad jeg gjorde ved det efter hårvask, så kunne det ikke stoppes. Det var så svært, at styre. Jeg gik rundt i en god måned og lignede en, der fornøjede sig ved, at stikke fingeren i stikkontakten. Det så helt forfærdelig ud.

Ikke nok med at det krusede, så blev min hovedbund virkelig tør og begynde at klø helt afsindigt. Jeg fik faktisk min mand til, at tjekke mig for lus flere gange (for når man har børn, så er det faktisk en mulighed ved kløende hovedbund) men det var ingen.

Duften kunne jeg derimod godt lide: en frisk citrusduft.

En ting er sikkert: jeg ville aldrig købe denne shampoo selv. Aldrig!

 Gentle Silk Toner fra Gatineau

img_4160

Denne toner fik jeg i min Beauty Box by Lookfantastic i August måned.

Toneren skulle friske, rense og berolige huden. Det er absolut ikke sandt hos mig.

For det første så har denne toner en meget parfumeret lugt (ja lugt – ikke duft) som absolut hverken frisker eller beroligende. Jeg kan slet ikke trække vejret mens jeg bruger den og lugten bliver hængende længe. Den lugter som en rigtig dårlig parfume.

Udover lugten, så kan den heller ikke måle sig med min yndlings-toner fra Niveau. Huden føles slet ikke ren efter fra af toneren fra Gatineau. Det føles som om man smører en virkelig dårlig parfume rundt i ansigtet.

Det bliver et nej herfra!

Benefit Cosmetics Browvo! Conditioning Primer (0,9 ml.)

Sephora: 260 kr. for 3 ml.

img_4149

Dette produkt fra Benefit fik jeg i min Goodiebox x Sephora Limited Edition.

Dette produkt skulle få mine bryn til, at se fyldigere og sundere ud. Den kan bruges under andre bryn-produkter eller bruges natten over.

Mine bryn så hverken fyldigere eller sundere ud. Men de blev hvor jeg satte dem. De rokkede sig ikke ud af stedet. De var som limet fast. OG lim er lige præcis, hvad jeg sammenligner dette bryn-produkt med.

Det var faktisk som, at putte lim på mine bryn og når jeg kom til, at klø sig i brynet, så skællede det af som lim. Jeg kan huske fra skoletiden når jeg fik skolelim på fingrene. Hvis jeg lod det tørre, så kunne man pille det det. Præcis sådan var dette produkt på mig. Det føltes også som om jeg havde lim i brynene.

Aldrig igen. Nope!

 Made in Sephora Rose Micellar Cleansing Milk (100 ml.- Full Size)

Kan ikke findes på hjemmesiden.

img_4150

Også dette produkt fik jeg i min Goodiebox x Sephora Limited Edition.

Jeg er normalt altid glad for, at få makeup-fjernere. Men denne må Sephora gerne beholde for sig selv.

Jeg bryder mig ikke om konsistensen. Den er meget tyk – men det er jo også en milk.

Derudover så generede den mine øjne. Jeg måtte faktisk holde en del pauser med mine kontaktlinser mens jeg prøvede kræfter med denne. Til at starte med, troede jeg, at det var pga. min allergi. Men det stoppede så snart, jeg holdte op med, at bruge den.

Den gjorde huden fedtet og fik aldrig min makeup helt af. Hvorfor så bruge den?

Nej, Sephora – det må blive en ommer!

 ModelCO Instant Brows i Light/Medium

Modelcocosmetics.com til $16 ( ≈ 102,98 kr.) (Full size)

img_4014

Dette produkt er fra min Goodiebox for Juli måned.

Egentlig var produktet okay. Blyanten er en blanding af voks og farve, så jeg satte brynene samtidig med, at de blev farvet. Farven og voksen blev siddende hele dagen og tæmmede brynene rigtig fint.

Men men men…jeg kan under ingen omstændigheder spidse den. Jeg har prøvet flere forskellige ting – f.eks. at ligge den i fryseren inden, så voksen ikke er så blød. Intet virker for mig og nu er der kun det halve tilbage og den er fuldstændig ødelagt.

Farven var også for lys og for rødlig til mig. Men sådan er det jo, når man får den i en abonnement-boks.

Ærgerligt, at den ikke ville spidses. Det er lidt alfa og omega.

Jeg er trods alt rigtig glad for mine abonnement-bokse. Ja, jeg risikerer at få produkter som absolut ikke virker for mig. Men jeg kan også risikere at finde et nyt yndlingsprodukt. Det er dog ikke sket endnu – men jeg er også ret kræsen;)

Hvilke produkter virker absolut ikke for jer?

- Just Me

2 kommentarer

 • Sanne

  Virkelig nogle gode ting at vide – dejligt når der indimellem også er lidt kritik på diverse produkter. Har faktisk kigget meget på noget til mine bryn, så nu ved jeg da at jeg nok skal undgå at bruge penge på “limen”. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Jeg er glad for, at du kunne bruge indlægget. Jeg er faktisk overrasket over, at jeg ikke brød mig om “limen” – jeg har aldrig hørt nogen kritik om Benefits bryn-produkter.
   Hvis du er på udkig efter noget til brynene, så er Anastasia Beverly Hills også et godt mærke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indulge me by Lookfantastic