Mit nye år!

Anne Semonin Mineral Mask

img_4172

Jeg har været MIA på det sidste og det beklager jeg. Men vi har holdt juleferie og så startede mit 2018 med et ordentlig brag. Men det kan I høre om på et andet tidspunkt.

Nu vil jeg komme op på hesten igen og starter denne fredag med en ansigtsmaske.

Mineral Mask fra Anne Semonin (7 ml.)

Annesemonin.com: € 55 (≈ 459,55 kr.) for 75 ml.

Anne Semonin er et fransk mærke. Og til den pris så kan jeg da kun håbe på, at den virker.

Masken skulle dybderense og fugte huden (det er der mange masker som gør – og ikke alle koster så meget som denne).

Den indeholder Laminaria Alger og mineralsalte som skulle tilføre essentielle næringsstoffer til huden og effektivt detoxe og rense.

Andre ingredienser skulle give huden en lysere og klar hudtone, mens rosmarin og pineolier skulle trække toksiner ud af huden.

Alt i alt skulle huden ende ud med, at være sundere, have en mere strålende teint, have ny vitalitet, en sund glød og være bragt tilbage til sin naturlige balance.

Det lyder lækkert – hvis den da gjorde alle de ting. Det gør den så ikke helt.

Jeg vil helst ikke udtale mig om, hvad den lignede da jeg kørte den rundt i hovedet. Okay da – det lignede lort! Så er det sagt. Det lignede simpelthen en gang babylort som blev smurt ud i ansigtet. Allerede der var stemningen ligesom lagt.

Så bredte stanken sig (Jeps – jeg sagde stank). Masken lugtede af en mellemting mellem dårlig fisk og grønlangkål. Heldigvis, gik der ikke længe før, jeg ikke kunne lugte den mere. Men det var virkelig ikke en lækker fornøjelse.

Men huden føles virkelig ren og renset. Men den føles også tør og meget tørstig, så jeg vil ikke kunne sige, at den fugter huden. I hvert fald ikke tilstrækkeligt.

Som sagt så renser den huden ganske fint. Men den har ikke nogen egenskaber, som jeg ikke kan finde hos andre ansigtsmasker – til en brøkdel af prisen.

Så med mindre du brænder for at tømme din pung for en ansigtsmaske som lugter af fisk, så vil jeg ikke anbefale den.

Jeg vil dog lige slutte af med, at sige, at den har vundet “Best Face Mask – Detox” hos Beauty Shortlist Awards. Men det har 4 andre masker også. Deriblandt er Yes To Tomatoes – Detoxifying Charcoal Mud Mask som kan købes her for ca. 65 kr. for 93 gram.

 

God weekend derude.

 

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye år!