Masker - hva´for masker? Pür-lisse Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant

Løse tanker om makeup…

Jeg går lige så tit uden makeup, som med makeup.

Jeg eeeeelsker min makeup og den forvandling det kan give mig. Men jeg har det helt fint uden. Min selvtillid og selvværd er ikke mindre uden makeup.

Men jeg har på det seneste opdaget noget. Jeg ved ikke om det kun er mig, som oplever det og det er noget jeg bilder mig ind.

Jeg har fundet ud af, at folk opfører sig bedre omkring mig når jeg har makeup på. Altså forstået på den måde, at de viser mere respekt for mig og henvender sig til mig på en helt anden måde. Faktisk er jeg ret forarget over min opdagelse. Hvorfor gør folk det? Jeg er da hverken bedre, klogere eller kønnere med makeup end uden. Jeg er nøjagtig den samme person.

Jeg går i øjeblikket ledig (og hader det – glæder mig SÅ meget til, at finde et job) og har derfor jævnligt møder med a-kassen og jobcentret. Her har jeg fundet ud af, at der er en helt anden tone til møde når jeg kommer iført makeup. Stemningen er mere professionelt og der bliver taget hensyn til mig på en helt anden måde. De gør det ikke med vilje, men det er da bemærkelsesværdigt.

Når jeg har makeup på til mide møder, så føres der en samtale mellem os og jeg bliver hørt.

Når jeg kommer ‘bare faced’ så bliver der snakket til mig – nogen gange endda ned til mig.

Det er ikke kun til mine møder, at jeg bemærker det. Når jeg er ude og shoppe eller købe ind, så henvender butikspersonalet sig hurtigere til mig, hvis jeg har makeup på. Her bliver der også snakket på en helt anden måde. Jeg føler, at vi er på bølgelængde (for det meste – jeg er nemlig ikke bange for, at sige min ærlige mening om tøjet mm.) og min mening bliver inddraget.

Uden makeup tager det lang tid før nogen henvender sig – hvis de i det hele taget kommer. Også har bliver der snakket til mig som om jeg ikke har en dyt forstand på mode. Det har jeg måske heller ikke – men jeg har da en mening om, hvad jeg gerne vil gå i.

Jeg synes det er ærgerlig at udseende skal gøre så meget. Vi er jo alle mennesker og ikke alle bryder sig om, at gå med makeup – og det er da fair nok.

Er det kun mig som mærker så stor en forskel? Skriv gerne en kommentar om jeres oplevelser.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masker - hva´for masker? Pür-lisse Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant