Jagten på den perfekte mascara

Celesti Makeup Bag – April

Nu skulle det prøves.

Jeg har længe gået og kigget lidt på månedsabonnementet Celesti Makeup Bag (https://celesti.dk/). Nu ville jeg prøve det.

Jeg har før haft abonnement på Goodieboxen … men jeg var ikke videre imponeret. Men det kommer jo også an på, hvad man forventer af abonnementet.

Jeg har læst både gode og dårlige anmeldelser om begge. Det gode ved det hele er, at man på hjemmesiderne kan se, hvad abonnementerne har indeholdt de sidste par måneder. På den måde er det måske lettere, at finde ud af, hvad man er til og om det overhovedet er noget, man kunne være interesseret i.

Der er ikke den helt store prisforskel på dem og Goodieboxen har eksisteret i omkring 5 år, hvor Celesti Makeup Bag ikke engang har eksisteret i et år. Det er i hvert fald, hvad jeg kan læse mig til.

Man kan på Celestis hjemmesiden både læse om produkterne, se hvilke ingredienser de indeholder og samtidig viser de dig, hvor de kan købes.

Det er dog ikke alle produkter som kan købes i Danmark eller sågar i Europa. Der vil være nogle produkter som kun kan købes uden for EU. I det tilfælde, at man falder pladask for sådan et produkt, skal man være opmærksom på, at man kommer til at betale told og andet til f.eks. Postnord, hvis man køber for over 80 kr. (mener at det er inklusiv porto).

I det tilfælde, at jeg ved hvor produktet kan købes inden for EU, selvom Celesti henviser til noget andet, så skal jeg selvfølgelig nok linke til det.

Med Celesti Makeup Bag abonnementet får du hver måned 5 produkter i en makeuptaske. Når man tilmelder sig abonnementet udfylder man en række spørgsmål, som hjælper Celesti med, at vælge produkter som passer til dine svar og behov. Hver måned har Celesti en række produkter (måske 8 eller 10) og ud fra dine svar, vælger de så de produkter, som passer bedst på dig.

Nå, men lad os kigge lidt på, hvad Celesti havde til os i denne måned.

img_3773

Jeg er ret godt tilfreds med de tilsendte ting. Ud fra de ting de havde på ”menuen” i denne måned, har de sendt præcis de ting, jeg allerhelst ville have fingre i.

Lad os se nærmere på det første produkt.

Eyedust fra Make Up Store i farven Rock:

img_3780

img_3787

Den er påført tør og nederst er den blended ud.

Som firmaet selv skriver på deres hjemmeside, så er det en meget pigmenteret farve som skulle være long-lasting (altså holde i lang tid). Den skulle desuden indeholde E-vitamin.

Den kan bruges som den er eller bruges våd, hvis man ønsker at gøre farven mere intens. Man kan tilføre deres Mixing Liquid for at gøre den mere intens og vandfast. Spændende.

Beholderen indeholder 2 gr. og er i fuld størrelse. Den kan købes for 130 kr. på mærkets egen hjemmeside www.makeupstorecosmetics.com. Firmaet er lokaliseret i Sverige.

Eyeliner pencil fra Ofra Cosmetics i farven sort:

img_3783

Den er nem at påføre og kan kan blendes ud. Desværre virker det ikke til, at den sætter sig helt.

Den er nem at påføre og kan blendes ud. Desværre virker det ikke til, at den sætter sig helt.

Ofra er bedst kendt for deres læbeprodukter og highlightere. Og selvfølgelig for samarbejdet med store Youtube-stjerner som Manny MUA, Kathleen Lights og senest Nikkie Tutorials.

Jeg har altid hørt gode ting om dem, men har desværre aldrig prøvet deres produkter.

Celesti henviser til Ofras egen hjemmeside, hvilket vil betyde, at det bliver sendt fra USA.

Nogle produkter fra Ofra kan dog købes fra engelske hjemmesider. Bl.a. har www.beautybay.com en del af deres produkter. Desværre har jeg ikke set deres eyelinere på siden endnu.

Eyelineren kan købes på Ofras hjemmeside til $13 (≈ 90 kr.)

Læbestift Matte Velvetines fra Lime Crime i farven Buffy:

img_3778

Super sød indpakning.

img_3794

Jeg har før hørt om Lime Crime men har ikke prøvet noget fra dem før nu. Produktet er i fuld størrelse.

Celesti henviser til Lime Crimes egen hjemmeside, hvilket også her betyder, at det bliver sendt fra USA. Men læbestiften (både matte og metallic) kan købes på en engelsk hjemmeside: www.cultbeauty.co.uk til £16 (≈ 142 kr.). Læbestiften fås i mange farver som passer til enhvers behov. Denne matte læbestift fås i 23 farver på den engelske hjemmeside og i 42 farver på deres egen hjemmeside.

2017_04_24_14_44_37_lime_crime_matte_velvetines_cult_beauty_internet_explorer

Jeg glæder mig til at afprøve den, selvom farven er til den mørke side. Men en flot mørk nude.

Advanced Anti-Ageing Lip & Eye Active Lift fra RENUSKIN:

img_3782

I følge produktets egen hjemmeside (hvilket er engelsk – dejligt) så kan den købes for £34,95 for en fuld størrelse på 15 ml. (≈ 410 kr.). Den prøve jeg fik er på 7 ml. – ikke dårligt.

Jeg har aldrig hørt om mærket før men elsker øjencreme og stod lige og manglede en. Lad os så håbe, at den er god.

På produktets egen hjemmeside står der beskrevet, hvordan man bør bruge produktet.

Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant fra Pur-lisse:

img_3781

Jeg elsker en god ansigtsmaske – hvilket dette forhåbentlig er.

Produktet er en prøvestørrelse på 15 ml., hvilket er en ret pæn prøvestørrelse.

Den originale størrelse fås på produktets egen hjemmeside (USA) og er på 70 ml. Jeg har desværre ikke kunne finde en webshop indenfor EU som fører produktet.

På hjemmesiden koster masken $52 (≈ 360 kr.). Til den pris burde man måske springe ud og prøve en af maskerne fra Glamglow.

Alt i alt er jeg vældig godt tilfreds og glæder mig vildt meget til, at afprøve hver og en af disse produkter.

Abonnementet koster mig 159 kr. om måneden (inkl. fragt) og hvis man regner den samlede værdi ud (og lader som om, at man kan købe prøvestørrelser) så er den samlede værdi på ca. 583 kr. For mig var denne måned helt klart prisen værd.

Og så får man oveni købet en lille makeuptaske med hver gang.

Denne gang var det tilmed en kupon på 20% rabat når man, inden d. 23/4, køber noget på www.makeupstorecosmetics.com.

img_3784

Jeg glæder mig allerede til Maj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på den perfekte mascara