Fødselsdag for familien: del 1

Goodiebox x Sephora – Limited Edition

img_4145

Da jeg hørte om denne limited edition box, var jeg meget spændt. Jeg elsker Sephora (selvom jeg ikke har været der så meget og stadig mangler at de den nye butik I Kbh. Jeg bor nemlig i Vestjylland). Faktisk var jeg så spændt, at jeg meldte mig til Goodiebox abonnementet igen.

Men da jeg så, hvad den indeholdte, forsvandt spændingen igen. Jeg er faktisk ikke helt klar over, hvorfor – men jeg er skuffet. Burde jeg være det? Det er da nogle fede mærker der er i boxen.

Too Faced Better Than Sex Mascara (3,9 ml.)

img_4147

Jeg forstår simpelthen ikke hypet over denne vare. Jeg har tit tænkt på om det mig, den er galt med, siden jeg ikke synes, at denne mascara er super perfekt. Jo, den får vipperne til, at se fine ud. Men den smuldrer på mig.

Hvis jeg skal betale så meget for en mascara, så forventer jeg, at jeg ikke skal gå og bekymre mig om mascara-smulder under øjnene som kan blive tværet ud i løbet af dagen.

Nej tak! – Slet ikke til den pris når der findes bedre mascaraer derude som tilmed koster halvdelen.

Men mange kan åbenbart få den til at virke og er rigtig glade for den og fred være med det.

Mascaraen kan fås i to størrelser på Sehoras hjemmeside:

Deluxe Mini til 90 kr. og Full Size til 205 kr.

Becca Under Eye Brightening Corrector (4,5 gr. – Full Size)

img_4151

Dette produkt skulle fungere som base under din concealer til, at lysne området omkring øjnene. Den burde også kunne bruges alene, for et mere naturligt resultat. Men ikke nok med det, så kan den også bruges som highlighter.

Den sidste sætning får en alarmklokke til, at ringe hos mig. Hvem har lyst til, at bruge highlighter under øjet til, at dække de mærke rander?  Jeg har i hvert fald ikke lyst til, at oplyse mine mørke rander.

Jeg har hørt, at den ikke dækker så godt som en corrector burde gøre. Så hvis man leder efter en corrector, så kunne Pixi Correction Concentrate være en ide. Den kan købes på Cult Beauty for £ 14 (≈ 115 kr.).

Men hvis du gerne vil prøve Beccas corrector, så kan den købes her til 205 kr. for en Full Size (samme størrelse som jeg har fået).

Benefit Cosmetics Browvo! Conditioning Primer (0,9 ml)

img_4149

Jeg har aldrig hørt om dette produkt før nu. Jeg gør normalt ikke så meget ud af mine bryn. Jeg farver dem og køre en øjenbryns-blyant igennem dem ved lejlighed. Det er det.

Men jeg har hørt, at Benefit har nogle rigtig gode bryn-produkter.

Dette produkt skulle få mine bryn til, at se fyldigere og sundere ud. Den kan heldigvis bruges under andre bryn-produkter eller bruges natten over.

Desværre har jeg svært ved, at blive spændt over sådan et produkt. Men hvem ved? Måske hiver det tæppet væk under mig og får mig til, at forelske mig i produktet….ja, ja – lad os nu se.

Browvo! kan købes her for 260 kr. for 3 ml.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick i farven Lolita II (3 ml.)

img_4148

Se dette produkt kan jeg blive spændt over!

Jeg har længe ville prøve disse læbestifter. Farven er desuden spot on.

Læbestiften skulle være langtidsholdbar og skulle ikke smitte af (hvilket min mand foretrækker ved mine læbestifter – han er altid glad når jeg har en kiss-proof læbestift på).

Kat Von D laver nogle kvalitetsprodukter og jeg håber, at denne læbestift lever op til mine forventninger.

Læbestiften kan købes her for 175 kr.

Marc Jacobs Highliner Gel Grayon Eye Liner i farven Blacquer (0,37 gr.)

img_4152

Også dette produkt kan jeg blive spændt over.

Marc Jacobs har nemlig også et ry for at lave virkelig gode produkter.

Jeg ejer en lipliner fra Marc Jacobs – og jeg elsker den.

Denne eyeliner skulle være vandfast og skulle kunne smudges inden den sætter sig.

Marc Jacobs er et meget eksklusivt mærke og på et eller andet tidspunkt vil jeg forære mig selv en af hans blushes (som kaster 315 kr.).

Eyelineren kan købes her til 180 kr. for en full size.

Made in Sephora Rose Micellar Cleansing Milk (100 ml.- Full Size)

img_4150

Jeg har endnu til gode, at prøve Sephoras egne ting. Men jeg har hørt at kvaliteten generelt er okay. Især deres ansigtsmasker har et god ry.

Nu er det ikke sådan, at jeg lige står og mangler noget til, at fjerne min makeup med. Men jeg er altid med på, at prøve en ny micellar, selvom jeg ikke råber hurra (for inderst inde ville jeg hellere have haft en ansigtsmaske).

Jeg kunne ikke finde denne micellar på Sephoras hjemmeside (den kommer nok op på et tidspunkt). Men så vidt jeg kan se på den medfølgende oversigt, så koster den 45. kr.

Der er andre ting af Sephoras som jeg gerne vil have mine fingre i. Deres ansigsmasker og deres Brush Cleaning Sponge. Det bliver på et senere tidspunkt.

 

Det er jo ikke fordi boxen er dårlig. Jeg havde nok forventet lidt mere wow af en limited edition box.

Desuden synes jeg, at den er dyr i forhold til de andre limited boxes. Jeg ved godt, at jeg købte den til 299 kr. og at den er 605 kr. værd. Men hvis jeg kigger på de andre bokse, så føler jeg mig lidt snydt alligevel:

The Man Box: 221 kr. – værdi af 700 kr. (besparelse på 479 kr.)

Best of Goodiebox: 349 kr. – værdi af 1680 kr. (besparelse på 1331 kr.)

Spring Edition: 249 kr.  – værdi af 1130 kr. (besparelse på 881 kr.)

Maria Nila Box: 249 kr. – værdi af 845 kr. (besparelse på 596 kr.)

Best of Benefit: 129 kr. – værdi af 230 kr. (besparelse på 101 kr. – det er ikke fantastisk – men 129 kr. er en fin pris for de viste produkter)

Og hvis vi så kigger nærmere på Sephora Boxen:

Goodiebox x Sephora: 299 kr. – værdi af 605 kr. (besparelse på 306 kr.)

Det er da en fin besparelse – men i forhold til andre boxes til ca. samme pris, så er besparelsen lille. Jeg ved godt, at der er forskel på, hvad man kan lave besparelser på….men alligevel.

- Just Me

2 kommentarer

 • Louise

  Jeg har også købt boksen og overordnet deler jeg din mening. Jeg havde forventet mere når man laver et samarbejde med Sephora.
  Hvis der bare havde været én fed ting mere i boksen, så havde prisen været mere rigtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Du har fuldstændig ret. Og med et samarbejde med Sephora tænker jeg, at der var rig mulighed for en fed ting mere. Sephora er fyldt med fede ting. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde været så skuffet, hvis prisen var lavere eller, som du siger, hvis der havde været en ting mere i.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag for familien: del 1