Global Glamour by Lookfantastic

Celesti Bag – August

img_4168

Dettte bliver den sidste Ceelsti Bag, som jeg får – i hvert fald i denne omgang. Jeg er bare blevet skuffet for tit over de produkter, som er i.

Min skuffelse er desværre ikke mindre denne gang.

NailKale fra Nails Inc i farven St. John´s Wood Garden (Full size)

Magasin.dk: 145 kr.

img_4171

Jeg har kun hørt gode ting om Nails Inc men jeg har ikke prøvet mærket før nu.

Denne neglelak skulle have nogle fantastiske egenskaber. Neglelakken skulle pleje og styrke neglene samtidig med, at den giver farve.

Lakken er fyldt med kål-ekstrakt som åbenbart har de mest fantastiske egenskaber (så længe jeg ikke skal spise den så er jeg ligeglad).

Alt i alt skulle denne NailKale være en kraftfuld neglebehandling som bl.a. stimulerer neglevæksten, giver fugt og forhindrer spaltning og flossede negle.

Det lyder jo alt sammen fint og farven er egentlig ok i sig selv. Men efter tre lag ser den stadig ikke pæn ud. Så ville jeg næsten hellere, at de havde lavet en klar lak med samme egenskaber. Der findes dog et vælg af farver i denne linje, så det kunne jo være, at nogle af de andre farver dækkede pænere.

Jeg er ikke begejstret for dette produkt selvom jeg blev lidt glad da jeg så en neglelak fra Nails Inc.

Jeg tror, at jeg holder mig til mine OPI- og Essie-lakker.

Øjenskygge fra LOOkX i farven Fashionista (Full size)

LOOkX.com: € 8, 25 (≈ 61,36 kr.)

img_4174

Jeg har endnu ikke prøvet skyggen på øjet, så jeg ved ikke, hvor godt den holder i løbet af dagen.

Farven er nok ikke en, jeg ville have valgt uden en anden farve til at komplimentere den. Men det er lidt fedt, at du nærmest selv kan vælge hvilken hvor mærk, lys eller lilla farven skal have. Du kan selv vælge, hvor du sætter penslen.

Jeg er ikke meget til single øjenskygger og får dem ikke brug med mindre de sidder i min z-palette. Men indpakningen på denne er faktisk ret fin. Der er et spejl i låget og den har en magnetlukning – det føles lidt luksuriøst.

Men skal jeg være helt ærligt (og det er jeg altså bare), så får jeg sikkert ikke brugt denne skygge da jeg har nuancerne i paletter.

Ville jeg selv købe flere skygger, hvis den nu var rigtig god? Nope, det ville jeg ikke. Den er simpelthen for dyr i mine øjne. Du kan få en single øjenskygge fra Makeup Geek til lavere pris.

Ultimative Lipliner fra Lord & Berry i farven Toasty (tror jeg) (0,7 gr.)

Lookfantastic.dk: 97 kr.

img_4169

img_4170

Min første tanke var: Hvorfor denne lorte-brune farve??? Jeg går aldrig med så mørke og varme nuancer af brun.

Men når det er sagt, så virker den lækker i konsistensen. Den er nem, at tegne med og føles cremet.

Liplineren skulle egentlig beskytte og nære læberne – lidt som en læbepomade.

Men hvorfor ikke en mere anvendelig nude-farve, Celesti? Hvorfor?

Mineral-maske fra Anne Semonin (7 ml.)

Annesemonin.com: € 55 (≈ 409 kr.) for 75 ml.

img_4172

 

img_4175

Anne Semonin er et fransk mærke. Og til den pris, så håber jeg, at masken er effektiv.

Masken skulle dybderense og fugte huden (det er der mange masker som gør).

Den indeholder Laminaria Alger og mineralsalte som skulle tilføre essentielle næringsstoffer til huden og effektivt detoxe og rense.

Andre ingredienser skulle give huden en lysere og klar hudtone, mens rosmarin og pineolier skulle trække toksiner ud af huden.

Alt i alt skulle huden ende ud med, at være sundere, have en mere strålende teint, have ny vitalitet, en sund glød og være bragt tilbage til sin naturlige balance.

Det lyder lækkert – hvis det virker.

Original Balm fra Dr. Paw Paw (Full size)

Lookfantastic.dk: 62 kr.

img_4173

Det kan næsten ikke blive mere all-round end dette. Produktet kan bruges til  både læber, hud, hænder, negle og hår. Den kan bruges til solbrændt hud, insektbid, irriteret hud og skulle have bemærkelsesværdige helende egenskaber (wow).

Cremen indeholder frugten pawpaw fra Carica Papaya-træet, aloe vera og olivenolie.

Dette er nok den ting, som jeg synes bedst om i denne Celesti Bag. Der er i hvert fald uendelige brugs-muligheder.

Celesti henviser til, at produktet kan købes på luxplus.dk – men lad endelig være med det. Når man køber fra den hjemmeside, så bliver man automatisk tilmeldt deres medlemskab og ender med at få trukket 89 kr. hver måned. Det er ikke en side, jeg anbefaler. Men hvis du er OBS på det og mener, at det kan betale sig så er det ikke så ringe endda. Men vær lige OBS på medlemskabet.

 

Denne måneds Celesti Bag havde en værdi af ca. 369 kr.

Det var så den sidste Celestibag i denne omgang. Det kunne tænkes, at jeg fik lyst til, at prøve den igen på et senere tidspunkt. Men lige nu skuffer den bare alt for meget. Ærgerligt, for konceptet er rigtig fint.

Jeg kan godt lide at Celesti har flere makeup-produkter end Beuty Box fra Lookfantastic eller Goodiebox. Men som det ser ud nu, så bliver jeg bare mere begejstret for de to andre.

Det føles til tider som om, at makeuppen i Celesti Bag ikke må være for anvendelig eller, at det er de farver, producenterne ikke kunne få solgt. Men det er bare min teori.

Bare fordi Celesti ikke appellerer til mig, betyder ikke, at de ikke rammer fuldstændig plet hos andre.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Global Glamour by Lookfantastic