L´oreal Pure Clay Glow Mask

Spisehuset i Pagoden

husets-burger

Husets burger på 400 gr. med hjemmebagt brød, kryddermayo, salat, tomat, agurk, løg burgerdressing, hakkebøf, ketchup, syltede agurker, ost og bacon.

MUMS!

Her i Vestjylland har vi en lille juvel af en…..ja, det er vel egentlig en grillbar mere end en restaurant. Men en virkelig hyggelig en af slagsen. Lad mig præsentere jer for Spisehuset i Pagoden (også bare kaldt Pagoden).

En lille hyggelig ting på torvet i en lille by, kaldet Ølgod.

Her bliver man mæt! Det garanterer jeg.

Deres speciale er hjemmelavede burgere. Og nå jeg siger hjemmelavet, så mener jeg hjemmelavet. Alt fra burgerbollerne til remouladen er hjemmelavet.

I går havde min mand fødselsdag og når man har fødselsdag herhjemme, så må man bestemme menuen. Vi var på Pagoden sidste år og jeg tror min  mand har drømt om de burgere lige siden. Så han mente, at det skulle vi prøve igen.

Der er sket meget på det år. De har udvidet menukortet og menuen er en smule mere børnevenlig end sidst. (Så vidt jeg husker).

Atmosfæren er mega hyggelig. Selv toilettet har de indrette hyggeligt. Det er bare et hyggeligt lille sted med virkelig god mad.

De har alverdens burgere og du kan få dem som 100 gr., 200 gr. eller 400 gr. (Tjek menukortet på deres hjemmeside, hvis I overvejer, at besøge dem.) Men pas på (og det er her vi falder i hver gang) for portionerne er velvoksne. Som sagt – man bliver mæt.

min

Husets burger på 200 gr. med hjemmebagt brød, kryddermayo, salat, tomat, agurk, løg burgerdressing, hakkebøf, ketchup, syltede agurker og ost.

snapchat-2612159

En LILLE portion pommes frites. I baggrunden 6 hjemmelavet nuggets med flere fritter og en lille (halv spist) portion nachos.

Vi bestilte:

  • Huset burger på 400 gr. med ekstra ost og bacon
  • Husets burger på 200 gr. med ekstra ost
  • En lille pommes frites med hjemmelavet ketchup, remoulade og mayo
  • En lille portions hjemmelavede nuggets (6 stk,) som også inkluderede pommes frites (det vidste vi ikke – så havde vi ikke bestilt så mange fritter) med hjemmelavet ketchup og remoulade
  • En lille portion nachos med hjemmelavet guacamole, salsa og ´creme fraishe (den var jo så ikke hjemmelavet)
  • og 4 halvliters sodavand

For alt den mad (som vi overhovedet ikke kunne spise os igennem selvom vi var to sultne voksne og to sultne børn) kom vi af med ca. 520 kr. Det er en meget rimelig pris for alt den gode mad.

Det eneste, jeg ikke var helt overvældet over, var deres hjemmelavede nuggets. De virkede tørre og seje. De var helt klart bedre kvalitet end de nuggets man køber på McDonald (desværre er det bare dem børn foretrækker) men det sjove gik lidt af dem fordi de var så seje og paneringen smagte som om de havde fået lige rigeligt i frituren.

Ang. resten af menuen så er der kun ros. Min mand var især glædelig overrasket over den bacon (ja mænd og bacon) som var i hans burger. Det var ikke hele stykker bacon, men baconstykker og flager, hvilket gjorde, at han kunne smage bacon i hver en bid. Han var en glad mand.

Trods de hjemmelavede nuggets så kan jeg klart anbefale stedet.

Men husk, at bestille bord – også selvom man lige vil dukke op på en hverdag til et godt måltid. Bestil bord, for de har sindssygt travlt.

På vejen hjem spurgte min mand om man havde spist for meget, hvis man ikke kunne trække vejret? Han mente at mavesækken lagde et vældigt pres på lungerne 😉

snapchat-500774310

Mæt, glad og træt!

Hvis I står og skal holde en fest og overvejer en pølsevogn eller helstegt pattegris eller noget i den retning – så kan man nu også bestille “Spisehuset på Hjul” så man kan få den gode mad leveret (live” til festen. De kan også bestilles til festivaller og byfester.

Kender I andre små mad-juveler rundt om i Danmark?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L´oreal Pure Clay Glow Mask