Nicebox - Juli 2018

Nyt eller Yt! #5

Matas Vitamin Hårmaske (2 stk.)

Denne hårmaske har den ene gang efter den anden reddet mit og mine døtres hår. Den er nem at bruge og det tager kun 3 minutter.

Den indeholder A- og E-vitamin samt provitamin B5 som skulle styrke håret fra rod til spids. Derudover indeholder den honning og hvedeprotein som plejer og blødgør håret.

Især min yngste datter har tendens til meget tørt hår. Men efter vi er begyndt, at bruge denne hårmaske to gange i ugen, så har hendes hår tydeligt fået mere fugt og er ikke så kruset mere.

Vi andre kan også tydeligt mærke en forskel i vores hår. Det ikke bare fugter, men blødgør også håret, så man ikke kan lade være med, at køre fingrene igennem det. Helt klart et “Nyt”. Altid.

Intima Intimsæbe

Denne intimsæbe er et fast produkt i min samling. Det er vigtigt, at holde undervognen ren og denne sæbe gør det formidabelt. Og så gør det jo heller ikke noget, at den er forholdsvis billig og drøj i brug.

Jeg har allerede erhvervet mig en ny af slagsen. Det er helt klar et “Nyt”.

Garnier Fructic Strengthening Shampoo & Conditioner

Som teenager elskede jeg Garnier Fructis – mest pga. duften. Det er mine døtre også ret vilde med. Så i øjeblikket er vi i gang med at eksperimentere med de forskellige produkter fra Garnier Fructis. Pigerne vurderer duften og jeg vurderer, hvad den gør for håret. Det betyder, at det ikke lige er præcis denne, der bliver købt næste gang, men en anden udgave af den. Så egentlig er det vel et “Nyt”.

Pudderdåserne Alt I En Makeupfjerner (2 stk.)

Inden for makeupfjerner har jeg prøvet lidt af hvert. Men denne forbliver min favorit. Den fjerner ALT min makeup – uden at jeg skal gnide hårdt på huden. Den svier ikke på huden eller omkring øjne og indeholder ikke parfume. Jeg er bare rigtig glad for den. Den vil forblive min favorit længe. Altid “Nyt!”.

Paul Mitchell Awapuhl Mirrorsmooth Shampoo

Når der på indpakningen står “Frizz Control”, så bliver jeg super spændt. Det er nemlig noget, jeg virkelig har brug for.

Denne shampoo skulle være perfekt til kraftig, kruset og uregerligt hår. Den skulle tæmme og kontrollere håret ved at ligge skællaget ned og derved udglatte håret. Effekten skulle holde op til 24 timer.

Men den var SÅ skuffende. Den fik mit hår til at føles tør og gjorde ike meget ved mit frizz. Absolut et “Yt”.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Dette lille vidundermiddel har jeg brugt til mange ting. Men der hvor jeg har set den største forskel, er på mine albuer. De er gået fra tørre og grå, til bløde og hudfarvede.

Jeg har også brugt den til min datters meget tørre hænder, før hun går i seng om aftenen og den gør et fantastisk stykke arbejde.

Selve cremen er meget luftig, lækker og nem at smøre ud.

Men ville jeg købe den igen? Nej, det ville jeg nok ikke. Der findes andre cremer, som gør der lige så godt og som er nemmere, at få fat i. “Yt”.

Raunsborg Body Scrub Nordic

Jeg er utrolig glad for bodyscrubs. Det er og forbliver en del af min baderutine. Denne scrub er billigere end den jeg normalt er glad for og der er altid plads til en ny favorit. Men det bliver desværre ikke denne.

Produktet er en gel med græskarkerner og skulle effektiv fjerne døde hudceller og efterlade huden frisk og blød.

Produktet indeholder bl.a. ekstrakter af Morgenfrue og rapsolie. Tilsammen skulle disse ingredienser berolige, genopbygge hudens balance og give en blødgørende pleje.

Den fungerer som den skal. Men kornene er ikke grove nok for mig. Når jeg bruger en bodyscrub, så vil jeg gerne føle, at jeg bliver skrubbet – det gør jeg ikke med denne. Til gengæld, så er den så fin, at jeg ville kunne bruge den i ansigtet også.

Men pga. de små, blide korn, så bliver det et “Yt”.

Sanex Dermo Intensive Antiperspirant deodorant 24H

Jeg bruger altid en mild roll-on under min parfume. Simpelthen for, at holde duften af sved væk. Denne roll-on er ganske formidabel og virker som den skal. “Nyt”.

Nivea Refreshing Toner

Ingen andre toner, jeg har brugt, har haft samme resultat på min hud som denne.

Dette er den billigste toner, jeg nogensinde har prøvet. Men det er simpelthen den, med det bedste resultat. Min hud føles blød, ren og fugtet efter brug. Duften ved denne er heller ikke så ubehagelig som ved andre tonere.

Denne toner gør alt, hvad den lover – “Nyt”.

Pretty Cosmetic Pads (4 stk.)

Der må være andre, der ligesom jeg, bruger ufattelig mange vatrondeller. Både til hudpleje makeup mm.

For et par måneder siden faldt jeg over Large Oval Cosmetic Pads hos Normal. De er meget større end dem jeg normalt bruger, hvilket virkelig tiltaler mig. Nu kan jeg nøjes med, at bruge en enkelt til hver øje når jeg tager makeup af.

De fås også i en mindre format /som på billedet) – men jeg er vild med den store størrelse. For mig gør det livet ved makeup-bordet en smule nemmere. Desværre har jeg ikke set de store hos Normal på det sidste. Så derfor har jeg købt disse.

De er ganske fine, men ikke noget specielt. De er dog til tider billigere end andre mærker. “Nyt” – indtiljeg finder de store igen.

 

Hvilke produkter vil altid være et “Nyt” hos dig?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicebox - Juli 2018