Pilaten Collagen Lip Mask Pink Crystal Jelly

AnnoAnno.dk – abonnement-box med tøj!

 

img_4873

Jeg sad en morgen og surfede på nettet og faldt over denne hjemmeside. Den måtte jeg udforske lige med det samme.

Jeg har gennem længere tid fulgt en Youtuber når hun fik hendes Stitch Fix som er en amerikansk udgave af Annoanno. Jeg har tit ærget mig over, at der ikke findes det samme i Danmark. Men det gør der nu 🙂

AnnoAnno er et abonnement for kvinder som bruger str. 42-54. Tøjet bliver udvalgt af stylister på baggrund af en stylingprofil du laver ved oprettelse.

Du vælger selv om du vil have boxen hver 2. eller 3. måned.

Boxen koster 100 kr.. Beholder du et eller flere stykker tøj, bliver dit stylinggebyr (de 100 kr.) fratrukket prisen på tøjet.

Du har 14 dage til at prøve tøjet (men ser gerne, at tøjet returneres inden for 5 dage, hvis du ikke ønsker at beholde det). Det tøj du ikke ønsker at beholde, sender du retur. Både levering og returnering er gratis.

Du kan også vælge, at bestille en ekstra box, hvis det er nødvendigt. Det kan være, at du skal bruge tøj til en særlig anledning. Super smart, hvis man ikke lige har tid til en shoppetur.

Fra jeg oprettede boxen og til jeg fik den første, gik der ca. 1½ uge. Det er helt acceptabelt når jeg tænker på, at der går en stylist rundt og udvælger tøj til mig.

Som regel indeholder boxen mellem 7-10 stykker tøj. Og du betaler selvfølgelig kun for det, du vælger at beholder.

Abonnementet er let at oprette, men tager lidt tid, da der er en masse spørgsmål, der skal besvares. Abonnementet er løbende og kører indtil du vælger, at opsige det eller sætte der i bero et stykke tid.

Der er ingen bindingsperiode, hvilket betyder at du til enhver tid kan ændre eller opsige abonnementet (så længe der er minimum 7 dage til betaling af næste box). Din stylingprofil kan du til enhver tid ændre.

Jeg har allerede modtaget min første box. Den indeholdte 10 stykker tøj, en prisliste over tøjet, en return-mærkat, en returseddel og et brev fra min stylist.

Min stylist og jeg skal selvfølgelig lære hinanden bedre at kende, for at hun kan komme nærmere på min stil og mine præferencer. Derfor kan jeg skrive en mail med feedback om tøjet til hende.

Herunder kan du se, hvad min første box indeholdte:

Bluse fra Zoey

img_4875img_4876

Smuk bluse i meget lækker, blød kvalitet. Desværre så klæder den mig ikke forfra. Men den er super smuk med de fine detaljer i ryggen.

Bukser fra Adia

img_4889

 Bukserne sidder rigtig godt på mig og føles dejlige at have på. Men jeg har så mange sorte bukser, at jeg kan ikke få mig selv il at give 500 kr. for et par nye bukser som ligner alle de andre i mit skab.

Bukser fra Zhenzi

img_4879

 Lækre bløde bukser. Det er meningen, at de skal ligne et par habitbukser med presfolder. Det kan så ikke ses – desværre. Derfor kommer de bare til at ligne et par jogging-bukser. Øv. Ville ellers have elsket disse bukser.

Bluse fra Scarlett&Jo

img_4880img_4881

Denne bluse er nok den ting, jeg bedst kunne lide i boxen. Den fremhæver både min barm og min talje og ser pæn ud både forfra og bagfra. Jeg ville dog ønske, at den havde en lysere farve nu når vi går ind i foråret og sommeren.

Denne top valgte jeg at beholde.

Blazer fra Zizzi

img_4885

En Blazer er helt i min ånd. Men denne er lidt kedelig og ligner mange andre fra mit skab. Hvis den derimod havde lidt spændende detaljer, så ville den være et hit.

Skjorte fra Adia

img_4883

Den gør absolut intet godt for mig. Den sidder slet ikke pænt på mig. Den er for stor over brystet, gør mine bryster mindre og min mave mere fremhævet.

Kjole fra Carmakoma

img_4884

Dette er så langt fra min stil. Jeg kan godt lide tanken om lange skjorter, som man kan bruge som kjole ved at tilføje et bælte. Men denne kjole ligner mest af alt en badekåbe i skjortestof. Den er desuden for stor for oven. Den er jeg slet ikke vild med.

Kjole fra Zizzi

img_4887

Slet ikke mig. Jeg føler mig så  meget som en bedstemor i denne. Den er slet ikke flatterende på mig.

Top fra Adia og strømpebukser fra Festival

En fin detalje at smide en sort top og et par strømpebukser med i boxen. Det kan faktisk altid bruges. Og især til nogle af de andre tøjstykker, som var med i boxen.

Men jeg har masser af toppe og strømpebukser går jeg faktisk aldrig med, da mine hæle river dem i stykker.

Alt i alt er jeg meget positiv over min første box. Jeg har senere fundet ud af, at der var nogle ting i min stylingprofil som var forkert udfyldt. Det gør det jo ikke nemmere for min stylist. Men de er rettet og jeg kan nu returnere det tøj, jeg ikke ønsker at beholde.

Jeg glæder mig til, at min stylist lærer mig bedre at kende. Jeg er sikker på, at jeg får nogle fantastiske og uimodståelige boxe i fremtiden.

- Just Me

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilaten Collagen Lip Mask Pink Crystal Jelly