Et tilskud af godt humør!

Nope, Niks og Nej! – Colourpop Ultra Matte Lip

snapchat-1115537082

Jeg havde en fornemmelse af, at jeg ikke ville kunne lide denne matte læbestift fra Colourpop. Jeg har hørt mange gode ting om mange af deres andre læbeprodukter. Men denne Ultra Matte Lip skulle være virkelig dårlig. Jeg vidste bare ikke, at den var SÅ dårlig.

Læbestiften fik jeg i Majs Celesti Bag (Jeg er stadig meget glad for min Celesti Bag). Jeg var virkelig spændt på endelig, at prøve Colourpops produkter (blev dog lidt skuffet da jeg så, at det var den matte læbestift – men pyt).

Farven (Tuesday) er virkelig flot og sommer-rød. Desværre holder den ikke og er mega ubehagelig at have på.

Den er nem at påføre /hvis man er lynhurtig) og lægger sig flot på læberne. Indenfor kort tid er den tørret ind og blevet fuldstændig mat.

20170601_092213

Læbestiften er lige påført – der er ikke gået 2 min. (undskyld dårlig billedkvalitet)

Allerede efter få minutter skreg mine læber efter noget fugtgivende. Det var så slemt, at de ligefrem truede med at kaste sig ud fra en klippe, hvis ikke jeg smurte dem ind i læbepomade. Men jeg modstod fristelsen for at se, hvordan læbestiften ville opføre sig.

Inden der var gået en time så begynder læbestiften at smuldre (det var virkeligt ikke et kønt syn). Tørheden føltes nu endnu værre og jeg prøvede forsigtigt, at fugte læberne med tungen….hvilket bare gjorde det hele meget værre. Nu havde jeg så bare endnu mere smulder både på læber og på tungen (og smagen kan bestemt ikke anbefales).

efter2

Efter 1 time….

Det er ikke nemt, at se på de dårlige billeder. Men læbestiften begyndte som sagt, at smuldre efter 1 time og læbestiften faldt af i pletter – bagstaveligt faldt af. Tjek min bluse på næste  billede.

20170601_101456

Min bluse med små stykker af læbestiften…..WTF

Til gengæld så er læbestiften nemmere at tage af, end så mange andre flydende læbestifter. Fordi den smuldrede, så kunne jeg nemt fjerne den uden olie.

Jeg kan – og vil – absolut IKKE anbefale denne matte læbestift. Den er, trods den billige pris, ikke det værd.

Men jeg kan jo heller ikke få mig selv til, at smide den ud. Nu har jeg jo endelig en Colourpop i min samling. Er jeg den eneste der er så åndsforladt når det gælder min makeup-samling? Men den kommer aldrig til, at røre mine læber igen!

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tilskud af godt humør!