Top 5 læbestifter

Når livet giver dig tæsk….

Nogen gange får man bare et ordentlig lag tæsk af livet.

Jeg går i øjeblikket ledig (det lyder SÅ meget bedre end arbejdsløs).

Jeg er uddannet lærer og har været sygemeldt i 2½ år pga. stressrelateret depression (og den lader vi så ligge der – for jeg ved godt, hvad mange tænker når de hører det). Det har været en lang og mega hård kamp for, at nå hertil, hvor jeg er i dag.

Jeg blev raskmeldt i januar og glædede mig super meget til at komme i gang med livet og arbejdslivet igen. Til at få nyt arbejde og lære nye mennesker at kende.

Men så let blev det ikke. Jeg skal nemlig ikke tilbage som lærer – ikke hvis jeg kan blive fri. Misforstå mig ikke. Jeg var en pisse dygtig lærer og elskede mit arbejde og eleverne. Men så længe tingene ser ud som de gør, så hører jeg ikke hjemme i det felt mere. Desværre.

Til gengæld er jeg også uddannet som Teknisk Designer. Så jeg gik ud fra, at jeg kunne søge arbejde som det. Jeg har været på kursus og har genopfrisket mine tegneegenskaber…..men ak…til ingen verdens nytte. Jeg har søgt arbejde – men jeg har ikke nok erfaring. Jeg har søgt praktikpladser – men de har ikke tid eller plads. Jeg har søgt ufaglært arbejde – men jeg er for overkvalificeret. Hvad fanden skal jeg gøre for, at få et arbejde???

Efterhånden så får man følelsen af, at man bare ikke er god nok. Man føler sig tæsket af evindelig mange høflige kommentarer der alle dækker over, at man ikke er god nok. Det er fandme hårdt.

Men hver gang får jeg rejst mig igen – med en større stædighed end sidst. Jeg ved sgu hvad jeg vil – og jeg skal nok få det. Mig får I sgu ikke ned med nakken! (Men inden jeg når dertil har jeg brugt et par timer på at tude og råbe af skæbnen)

Det skal nok gå alt sammen. Der må da være nogle som synes, at jeg er fantastisk. De må da findes derude…..ik´?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 5 læbestifter