Hydrate & Nourish Fingernail Mask fra Beauty Formulas

September Favoritter

img_4361

Jeg er faktisk helt forbavset over, hvor mange favoritter, jeg har i denne måned. Men jeg har også fået afprøvet en hel del produkter på det sidste (både på godt og ondt).

Lad os starte fra en ende af:

Nivea Daily Essentials Refreshing Toner

Matas.dk: 59,95 for 200 ml.

Jeg har på det sidste prøvet flere forskellige tonere. Både i den dyre og den billigere ende. Men ingen har haft samme resultat på min hud som denne.

Dette er den billigste toner, jeg nogensinde har prøvet. Men det er simpelthen den, med det bedste resultat. Min hud føles blød, ren og fugtet efter brug. Duften ved denne er heller ikke så ubehagelig som ved andre tonere.

Denne toner gør alt, hvad den lover og hvor har jeg savnet den!

Moroccanoil Hydrating Styling Cream 

Billigvoks.dk: 99 kr. for 75 ml.

Jeg må indrømme, at jeg elsker produkter fra Moroccanoil. De har aldrig skuffet. Det er bare synd, at de er så dyre.

Denne styling cream dufter helt fantastisk. Jeg har brugt den efter bad som en leave-in balsam. Den fugter håret, gør håret blødt og lækkert, giver håret en fantastisk duft (som varer det meste af dagen) og tæmmer det – til en hvis grad. Mit hår er ikke let, at tæmme og derfor skal der tit lidt mere til. Men det hjælper lidt på mit friz.

Selvom det er en forholdsvis lille tube, så er den ganske drøj i brug. Jeg har brugt den i et par måneder – og den er ikke tom endnu.

e.l.f. Cosmetics Poreless Face Primer

Elfcosmetics.dk: 85 kr.

Lige siden, jeg begyndte, at interessere mig for makeup igen, har jeg brugt NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm som primer. Og den har fungeret fantastisk (og gør det stadig). Men tiden var inde til, at prøve noget nyt. Og helst noget som kunne gøre mine porer ved og på næsen mindre synlige.

Det kan denne primer. Mine porer bliver mindre synlige og min foundation og BB-Cream holder i en evighed.

Pudderdåserne Alt I En Makeupfjerner til ansigt og øjne

Matas.dk: 95 kr. for 200 ml.

 Inden for makeupfjerne har jeg også prøvet lidt af hvert på det sidste. Men denne forbliver min favorit. Den fjerner ALT min makeup – uden at jeg skal gnide hårdt på huden. Den svier ikke på huden eller omkring øjne og indeholder ikke parfume. Jeg er bare rigtig glad for den. Den vil forblive min favorit længe.

 ColourPop Lippie Stix i farven Oh Snap

ColourPop.com: $ 5 ( ≈ 31,69 kr.)

img_4367

Jeg elsker de brune nuancer – især her i efteråret. Billedet giver ikke helt den rette fornemmelse af farven. Farven er brun (i den køligere ende) med en pink undertone.

Læbestiften holder som en ganske anden læbestift, så ingen overraskelser der. Men farven er flot og den er nem, at påføre. Elsker den.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

 BeautyBay.com: 157,20 kr.

Også denne har været utrolig savnet. Jeg har den seneste tid prøvet 3 andre bryn-blyanter. Men det var en lettelse, at vende tilbage til denne. Den er SÅ nem, at bruge. Den er præcis, den skal ikke spidses og det er nemmere, at finde en farve som passer mig.

Men den er dyr. Til gengæld er den alle pengene værd – i hvert fald efter min mening.

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed i Moonstone

Sephora.dk: 315 kr.

img_4362

img_4363

Når jeg bruger highlighter så skal det ikke være sådan, at folk bliver blændet når jeg kommer ind af døren. Den skal være forholdsvis neutral men give huden det perfekte look af sund, frisk hud.

Det gør denne highlighter (den kan dog også skrues op en tand og blænde, hvis det er det, du er til). Den passer perfekt til min hudfarve og kan blendes ud, så den giver lige præcis det look, jeg er ude efter.

Jeg bruger den både på kindbenet og i øjenkrogen. Den er bare helt perfekt.

 ColourPop Ultra Satin Lip i farven Magic Wand

ColourPop.com: $ 6 (≈ 38 kr.)

img_4365

Endnu en brun læbestift tænker I nok. Ja ja. Men denne har en helt anden nuance. Den er meget varmere i farven.

Denne flydende læbestift holder ret godt. Den kan holde en hel dag uden, at jeg behøver, at påføre den igen. Det er ikke noget den lover. Jeg har en anden farve i samme formel som ikke gør.

En perfekt varm brun læbestift til efteråret.

Den sidste favorit i denne måned er ikke med på billedet. Den ligger nemlig i vasketøjskurven.

ID Green Leaf skovmandsskjorte

Billigarbejdstøj.dk: 239 kr.

2017_09_28_09_15_34_id_green_leaf_skovmandsskjorte_m-_trykknap_100_bomuld_billig_arbejdstoej-dk_

 Og nej, jeg er ikke blevet tosset.

Da jeg var yngre og stadig boede hjemme, havde jeg en tendens til, at hapse min fars skovmandsskorter og tage dem på i skole. Jeg elskede dem.

Da de så kom på mode for kvinder, blev jeg helt nostalgisk. Men jeg kunne ikke finde nogen i min størrelse som jeg brød mig om. De var alle sammen tynde almindelige bomuldsskorter som bare havde stjålet mønstret.

Jeg har søgt længe efter en rigtig skovmandsskjorte i flonel. Og jeg fandt den. Ikke på en mode-side men på en hjemmeside som sælger arbejdstøj. Men ved I hvad? Jeg er fuldstændig ligeglad. Den er lækker, dejlig varm, perfekt til efteråret og jeg elsker den!

Jeg vil rigtig gerne høre om jeres favoritter i denne måned – så smid endelig en kommentar. Jeg er frygtelig nysgerrig.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hydrate & Nourish Fingernail Mask fra Beauty Formulas