Yes, Please! Palette fra ColourPop

Makeup fra H&M

 

img_4218

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er en kæmpe snob når det gælder makeup. Men jeg vil hellere betale lidt ekstra for tingene, hvis de også virker bedre. Og sådan er det faktisk tit. Nogle gange koster kvalitet bare mere.

Men det ville da være fedt, hvis man kunne få fat i billig makeup som virker lige så godt, som det dyre. Derfor vil min søgen aldrig ende.

For et stykke tid siden var jeg i H&M med en veninde og her stoppede jeg op (for 117. gang) ved makeuppen og kiggede. Jeg har ikke købt øjenskygger mm. hos H&M før, men denne gang havde de øjenskyggepaletter til 20 kr. 20 kr.! (Normalprisen er 99 kr.) Nu havde jeg muligheden for, at tjekke makeuppen ud, uden at spendere en formue på det. Hvis jeg skal være helt ærligt, så købte jeg paletten til mine døtre. Men inden de får den overrakt, så ville jeg lige lege lidt med den.

Samtidig har jeg leget lidt med en af deres læbestifter.

Nu har jeg så leget med den i et godt stykke tid og kan simpelthen ikke holde det ud mere. Jeg savner mine andre øjenskygger.

Husk nu på, at makeup som virker for nogen, ikke nødvendigvis virker for andre og omvendt.

Eye Colour Palette i farven Ready, Set, Glow:

Farverne er smukke (især for en neutral-lover som mig). Og min første tanke var, at den ville være fantastisk både til hverdag og fest.

img_4219

 

 

img_4217De matte skygger er til, at arbejde med. De kan bygges op og blender faktisk okay – men pas på med, at blende dem for meget for så forsvinder de.

Jeg bruger altid øjenskygge-primer men selv med primer forsvinder skyggerne hurtigere fra øjelåget end ved andre skygger. Især glimmer-skyggerne.

Glimmer-skyggerne har jeg ikke meget til overs for. De bliver ikke siddende og som sagt, så forsvinder de ret hurtigt fra låget. Men måske en glitter-glue kan hjælpe (det har jeg ikke på dette tidspunkt, så det er ikke afprøvet).

Glimmer-skyggerne er desuden ret svære at påføre. Det gælder både med pensel og med fingrene. Og så oplevede jeg virkelig meget fall-out når jeg brugte dem.

Skyggerne er generelt meget tørre.

Jeg ville virkelig ønske, at de virkede. Men for mig var de knap nok de 20 kr. værd. Slet ikke 99 kr. værd!

Cream læbestift i farven Chestnut:

img_4224

Læbestiften er virkelig cremet. Så cremet, at jeg faktisk var nervøs for om den overhovedet ville blive på læberne.

Alle normale læbestifter smitter af på glasset når du drikker. Men denne….jeg har aldrig haft en læbestift som smittede så meget af.

Men trods det, så holder den faktisk okay på læberne og begynder den at miste farven et sted, så gnider du bare læberne sammen og du er klar igen. Den har dog en tendens til at sætte sig i mundvigen.

Hvis du elsker Velvet Teddy fra MAC (den er helt fantastisk) og ikke vil bruge pengene på en MAC læbestift, så er Cream Chestnut en dupe. Den eneste forskel er, at Chestnut er en cream og Velvet Teddy er en mat. Men hvis du ikke går så meget op i detaljerne, så er det en dupe. Jeg vil dog lige sige, at Velvet Teddy er en meget bedre kvalitet.

img_4225

H&M Chestnut til venstre og MAC Velvet Teddy til højre

Læbestiften fra H&M koster normalt 79 kr.

 

Jeg er ked af, at sige det….men jeg er ikke imponeret. Ærgerligt.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yes, Please! Palette fra ColourPop