Hvis jeg selv kunne sammensætte en abonnement-box med beauty-produkter...

Benefit – I Pink I Love You – Review

img_4908

For et stykke tid siden købte jeg dette lille sæt fra Benefit. Jeg har længe ønsket, at prøve nogle af deres produkter og dette sæt var en fantastisk mulighed.

Jeg købte sættet hos Luxplus (en medlemsside – så husk at læse alt med småt, inden du køber derfra) til 179 kr.

Nu har jeg haft mulighede for, at afprøve de forskellige ting og er klar til, at fortælle jer min mening om dem.

Dandelion Box O´ Powder Blush

img_4910

img_4924

Jeg har en meget lys og bleg hudfarve og man kan kun lige skimte blushen på mig. Men for mit vedkommende gør det den til den perfekte hverdags-blush. Jeg er bare ikke sikker på, at den vil kunne klare det hen over sommeren, når jeg får lidt mere farve i kinderne. Men det må tiden vise. For nu er jeg i hvert fald ganske begejstret.

Blushen holder hele dagen på mig og får mig til, at se frisk ud. Den er desuden nem at påføre og blende.

Blushen er mere lyserød, end billedet viser.

Roller Lash Curling & Lifting Mascara

Det er efterhånden sjældent, at jeg bliver overrasket over en mascara. Men da jeg påførte første gang, blev jeg positiv overrasket. Mine vipper blev længere end de nogensinde har været ved hjælp af en mascara. Der er ikke så meget fylde i den, men jeg skal love for, at den forlænger.

Produktet er ikke vandfast, hvilket godt kan bekymre mig, når det er varmt. Men jeg har indtil videre kun haft et enkeltstående tilfælde, hvor jeg var en smule sort under det ene øje. Det enkeltstående tilfælde er desværre nok til, at jeg ikke har lysten til, at brugen den så meget. Jeg gider ikke gå og bekymre mig om, om jeg er sort under øjnene.

Posie Tint

Det er slet ikke et produkt, jeg ville bruge mine penge på. Lige meget hvor fugtede mine læber er, så føles de tørre når jeg påfører produktet. Produktet er også meget svært at fordele ligeligt. Det betyder at mine læber nogen steder har fået mere farven end andre steder. Det ser ikke super fikst ud.

Farven holder heller ikke så længe som jeg havde regnet med. 3-4 timer, så er farven væk. En langtidsholdbar flydende læbestift holder meget længere end det.

Dandelion Dew Baby-pink Liquid Blush

img_4925

Jeg er ikke meget for flydende blush. Men denne er faktisk ikke så slem. Jeg blev dog en smule nervøs da jeg prøvede den af på min hånd første gang. Inden den bliver blendet har den en meget kunstig pink farve. Men som du kan se på billedet, så bliver det bedre, når den bliver blandet bare en smule.

Den er forholdsvis nem at påføre – du skal bare være sikker på, at du får den blendet ordentligt.

Den ser meget naturlig ud på mig og kan faktisk bygges op. Men jo mere jeg bygger den op, jo mindre naturlig ser den ud.

Med hensyn til holdbarheden, så holder den hele dagen på mig – også i den varme, vi har haft. Men den bliver nok aldrig en favorit.

 

Jeg er virkelig glad for, at jeg fik muligheden for at prøve disse produkter i mindre format. Benefit er et dyrt mærke og jeg ville ærgre mig, hvis jeg havde købt en full size af produkterne. Hip hurra for minis!

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg selv kunne sammensætte en abonnement-box med beauty-produkter...