Revitale Eye Gel Patches

Bio-Oil

img_3921

Længe har jeg gået i cirkler om dette produkt. Virker det – virker det ikke?

Jeg har en hel del tigerstriber (som jeg kalder mine strækmærker). Jeg er ikke decideret ked af dem. Men de kunne se en smule pænere ud.

Anmeldelserne af dette produkt er meget blandet og derfor har jeg ikke slået til før nu.

Men hver gang jeg støder på produkter så kan jeg kun tænke på en udtalelse jeg hørte fra en dreng jeg kendte. Han spillede virkelig meget fodbold – derfor voksede hans lår hurtigere end skindet kunne følge med til og han havde derfor en tendens til, at få strækmærker på lårene. Han brugte Bio-Oil med rigtig god virkning.

Så hvorfor ikke bare springe ud i det og prøve. Så jeg købte den lille udgave (så har jeg da ikke smidt alt for mange penge ud af vinduet, hvis det ikke virker).

Bio-Oil skulle være produceret til, at hjælpe ar, strækmærker, ujævne hudnuancer og være yderst effektiv til aldrende og dehydreret hud.

Producenten påstår at olien har følgende egenskaber:

Ar:

Hjælpe med at forbedre udseendet af både nye og gamle ar.

Strækmærker:

Mindske dannelsen af strækmærker ved graviditet, pubertet og hurtig vægtøgning. Hjælpe med at forbedre udseendet af eksisterende strækmærker.

Ujævne hudnuancer:

Hjælpe med at forbedre fremtoningen af pigmentmærker og pletter forårsaget af hormonelle svingninger, hudafblegning eller overdreven soleksponering.

Aldrende hud:

Hjælpe med at udglatte og tone aldrende og rynket hud både i ansigtet og på kroppen.

Dehydreret hud:

Hjælpe med at supplere hudens naturlige olier, som er mindsket af faktorer såsom ekstremt vejr, hyppig badning og den udtørrende effekt af centralvarme og klimaanlæg.

Daglig hudpleje:

Til daglig kan den bruges son intensiv fugtighedsgiver, beroligende after-sun behandling og ideel som badeolie.

Ifølge anbefalingerne bør olien påsmøres to gange dagligt i minimum 3 måneder….okay så….så må vi se om det har virket om tre måneder. Jeg vender tilbage.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revitale Eye Gel Patches