Læbepleje

Min ansigtsrutine

img_3916

Min ansigtsrutine er ganske simpel. Jeg er så heldig, at min hud aldrig har været problematisk og selv i puberteten døjede jeg ikke med uren eller problematisk hud.

Den er dog begyndt, at vise ældningstegn. Der er også okay at ældes – men man kan vælge, at gøre det med ynde.

Min ansigtsrutine består af 3 simple produkter og jeg bruger ikke alle både morgen og aften. En toner (uden alkohol, hvilket er vigtigt), ansigtscreme og øjencreme.

Min morgenrutine består kun af fugtighedscreme. I øjeblikket er det Anti-Age Ansigtscreme fra Pudderdåserne og Advanced Anti Ageing Lip & Eye Active Lift Fra Renuskin (Monuskin). Let og simpelt og trænger hurtigt ind i huden, så den er klar til primer og makeup.

Min aftenrutine (efter makeuppen er taget af) består af Refreshing Toner fra Nivea og begge cremer fra min morgenrutine.

Der er faktisk ikke noget særligt i det. Jeg sørger for, at min hud er ren og fugtet uden at overanstrenge den med forskellige produkter.

Øjencremen som jeg bruger i øjeblikket er en prøve, som jeg var så heldig at få i en Celesti bag. Den har holdt mig kørende i en evighed og jeg er ret glad for den. Men når den er brugt har jeg besluttet mig for, at prøve Rønsbøl Eye Lift Cream som jeg har hørt mange gode ting om.

 

Fortæl mig gerne om jeres ansigtsrutine i kommentarerne.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbepleje